Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
54 éves férfi létemre egy 68 éves nőben találtam meg szexualitásban a legjobbat. Szerintetek,főleg a férfiakhoz intézve a kérdést,elfogadható? Valakinek hasonló tapasztalat?

válasza:Én egy 30-as pasi vagyok, de ha 50-es lennék, akkor is egy fitt 25-30 éves nővel akarnék szexelni.
60-as nő nekem nem bejövő. Persze, van kivétel, aki ennyi idősen is jól néz ki: pl. Sütő Enikő, de ő a korabelo nők kb. 1%-ába tartozik.
A legtöbb 60-as nő már öregasszony, akiről meg te beszélsz, az inkább 70 körüli.
Ha neked bejön az a nő, az a lényeg. Én nem gúnyollak ki ezért, tiszteletben tartom a döntésedet, szexuális vonzalmalmadat. De számomra vállalhatatlan lenne a dolog.

válasza:Nincs ezzel gond,ha örömedet leled benne ,és jól kijöttök egymással.
Hasonló korúak vagyunk,én a negyvenes korosztályt preferálom.

válasza:

válasza:

válasza:54 éves egy nincs ezen a pöcegödör oldalon
Kettő nem szexel
Három 68 éves nő nem szexel
Stb stb stb.
Komolyan kérdezem mondja már el valaki mire jó az ilyen kérdés vagy viselkedés?
Mit érez a gép előtt űlő ?

válasza:Biztos a 40 éves nő egy 55-60 éves papit akar magának :D Fordítva ülnek itt egy páran a lovon.
A legjobb, ha mindenki egyidős. Azzal nincs semmi probléma.

válasza:

válasza:7-es. gratulálok az értelmetlen Banderas hasonlatodhoz.
Sok 50-es nő meg jobban néz ki, mint a "fiatal" 30-asok.
A magyar nyuggerek meg hagyjuk, mert itt mindenki le van robbanva..
Bandereas bazeg. Akkor nézzük meg Salma Hayeket, vagy Jennifer Lopezt. :D Vagy Jennifer Anniston. Hát egyik sem úgy néz ki, mint öreganyád

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hogyan kerested fel (weboldalas, személyesen), mit csinált, mennyi ideig tartott, mennyibe került?
Imádom a kézimunkázást, persze orállal is kombinálva. De az eddigi partnereim, barátnőim jellemzően azért elég hamar elfáradnak ebben, nem bírják végig úgy szorítani, stb. És bár alapvetően a nagyon izmos nők nem tetszenek, szerintem nem nőies, de mégis elkezdte...
Írjátok le jó és rosz elmenyeiteket is.
Új élményeket keresek. Randizni fogok egy külföldivel.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!