Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 54 éves férfi létemre egy 68...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

54 éves férfi létemre egy 68 éves nőben találtam meg szexualitásban a legjobbat. Szerintetek,főleg a férfiakhoz intézve a kérdést,elfogadható? Valakinek hasonló tapasztalat?

Figyelt kérdés
2025. máj. 6. 09:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%

Én egy 30-as pasi vagyok, de ha 50-es lennék, akkor is egy fitt 25-30 éves nővel akarnék szexelni.

60-as nő nekem nem bejövő. Persze, van kivétel, aki ennyi idősen is jól néz ki: pl. Sütő Enikő, de ő a korabelo nők kb. 1%-ába tartozik.

A legtöbb 60-as nő már öregasszony, akiről meg te beszélsz, az inkább 70 körüli.

Ha neked bejön az a nő, az a lényeg. Én nem gúnyollak ki ezért, tiszteletben tartom a döntésedet, szexuális vonzalmalmadat. De számomra vállalhatatlan lenne a dolog.

2025. máj. 6. 09:51
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel gond,ha örömedet leled benne ,és jól kijöttök egymással.

Hasonló korúak vagyunk,én a negyvenes korosztályt preferálom.

2025. máj. 6. 09:56
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Mi baj lehetne? Élvezzétek egymást.
2025. máj. 6. 10:29
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell, hogy tetszen. Amúgy nincs vele semmi probléma. Bár én is majdnem 54 vagyok de nekem inkább egy negyven körüli nő jönne be.
2025. máj. 6. 11:28
 5/24 anonim ***** válasza:
5%

54 éves egy nincs ezen a pöcegödör oldalon

Kettő nem szexel

Három 68 éves nő nem szexel

Stb stb stb.

Komolyan kérdezem mondja már el valaki mire jó az ilyen kérdés vagy viselkedés?

Mit érez a gép előtt űlő ?

2025. máj. 6. 11:53
 6/24 anonim ***** válasza:
0%

Biztos a 40 éves nő egy 55-60 éves papit akar magának :D Fordítva ülnek itt egy páran a lovon.

A legjobb, ha mindenki egyidős. Azzal nincs semmi probléma.

2025. máj. 6. 13:17
 7/24 anonim ***** válasza:
51%
6. Sok negyvenes nő úgy néz ki mint öreganyám. Úgyhogy szerintem örülnének a példa kedvéért egy Árpa Attilának. Főleg ha egzisztenciálisan stabil is az illető. Nézz megy Banderast 55 évesen. Hát nem a nagypapa jut róla eszembe. :))))
2025. máj. 6. 15:33
 8/24 anonim ***** válasza:
76%

7-es. gratulálok az értelmetlen Banderas hasonlatodhoz.

Sok 50-es nő meg jobban néz ki, mint a "fiatal" 30-asok.

A magyar nyuggerek meg hagyjuk, mert itt mindenki le van robbanva..

Bandereas bazeg. Akkor nézzük meg Salma Hayeket, vagy Jennifer Lopezt. :D Vagy Jennifer Anniston. Hát egyik sem úgy néz ki, mint öreganyád

2025. máj. 6. 15:49
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló tapasztalat ha majd meghívsz harmadiknak :)
2025. máj. 6. 19:47
 10/24 anonim ***** válasza:
84%
Én szeretem az idősebb nőket. Lelkesebben szopnak, és nekem ez fontos 43F
2025. máj. 7. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Prostituáltakkal tapasztalatok?

Hogyan kerested fel (weboldalas, személyesen), mit csinált, mennyi ideig tartott, mennyibe került?

Milyen érzés, ha egy erős, izmos nő veri a farkad? Kinek van ezzel tapasztalata?

Imádom a kézimunkázást, persze orállal is kombinálva. De az eddigi partnereim, barátnőim jellemzően azért elég hamar elfáradnak ebben, nem bírják végig úgy szorítani, stb. És bár alapvetően a nagyon izmos nők nem tetszenek, szerintem nem nőies, de mégis elkezdte...

Ki szexelt már és hány éves volt az első alkalomkor?

Írjátok le jó és rosz elmenyeiteket is.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!