Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom mindig spriccel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mindig spriccel, szerintetek ez kamu?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, az elején sok orális szex úgy ért véget hogy leállított, most már elég mert spriccelni fog. Majd egyszer hagyta hogy csináljam, tényleg spriccelt de úgy rendesen. Ez az eset óta minden egyes héten legalább egyszer nyalakodok és minden egyes esetben hasonló történik, de kivétel nélkül mindig. Annyiban különbözik az elsőtől, hogy nem spriccel, csak úgy szépen kifolyik, de egy az egyben olyan mintha csak szándékosan bepisilne, hogy ezzel egyfajta visszajelzést adjon, hogy "milyen jó vagyok" vagy hogy is mondjam... szóval egyetlen egyszer volt hogy valóban nagy nyomással spriccelt. Így érdekelne férfi női oldalról is akiknél van hasonló, hogy ez nálatok hogy működik? Mindig van vagy csak ritkán, ez mindig spriccelés formában jön vagy van hogy csak kifolyik szépen..? 27/F
máj. 7. 18:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
74%
Nekem orgazmus közben van spricc szexnél. Valamikor spriccel valamikor meg csak kifolyik.
máj. 7. 18:56
 2/22 anonim ***** válasza:
54%
Én mindig spriccelek. Mondjuk férfi vagyok.
máj. 7. 18:57
 3/22 anonim ***** válasza:
34%
Ez miért heterókategória? vagy csaj vagy és a pasid 27 ? Amúgy nekem mindig spriccel sosem folyik. 35F
máj. 7. 18:58
 4/22 anonim ***** válasza:
78%
Haverom anyukája is mindig spriccel.
máj. 7. 18:58
 5/22 anonim ***** válasza:
35%
Bocsi félreértettem . Nem volt egyértelmű. 3mas voltam
máj. 7. 19:00
 6/22 A kérdező kommentje:

1: neked ilyenkor hüvelyi orgazmusod van vagy csikló? Nálunk szex közben még nem volt még orgazmusa sem..

2,3: hölgyről van szó nyilván, csiklóizgatásos orgazmusos spriccelésről, de azért köszi nektek is :D

máj. 7. 19:01
 7/22 anonim ***** válasza:
35%
Ja? Az kamu.
máj. 7. 19:01
 8/22 anonim ***** válasza:
68%
Sorry. Akikkel együtt voltam nekik sosem volt iylen. 3 5voltam
máj. 7. 19:04
 9/22 anonim ***** válasza:
14%
Vizelettartási problémái vannak
máj. 7. 19:06
 10/22 anonim ***** válasza:
64%
Egyszer én is bepisiltem szex közben. 30/N.
máj. 7. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!