Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoknak nem tetszik a kicsi pènisz?. 13 14cm. Pedig átlag. Mindenki 20cm stb. Sok kèrdès erről szól.

Amúgy ezen egyedül a férfiak lovagolnak 0-24 ezen az oldalon, egyetlen egy nő nem írt ki még ilyen kérdést, és a gusztustalan alázós kommentek is férfiaktól jönnek, akik a saját frusztrációjukat vetítik ki a többi férfira..
Engem speciel sosem érdekelt mekkora a partnerem farka, nem is kérdeztem, nem is mértem, az volt a lényeg, hogy élvezetes legyen vele szexelni. Rosszul meg lehet nagyobbal is, ahogy jól is lehet kisebbel, baromira nem ezen múlik.
Volt olyan kapcsolatom ahol 12-13 cm volt (saját elmondása alapján) a srác, baromi jókat szexeltünk, lehetett vadulni, és mindig volt vele orgazmusom mert nagyon jól nyalt.
Meg volt olyan is akinek szerintem saccra olyan 16-17 lehetett, és nekem kellett megmondanom neki mi a csikló és hol van, 4 évig voltunk együtt (első párkapcsolat) és brutális szorongással töltött el, hogy sosem mentem el tőle. Na nehéz is lett volna mert így utólag már látom, hogy nem volt jó amit csináltunk.
Ergo nem ezen múlik a teljesítmény.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!