Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet érezni a lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet érezni a lány fenekében anál közben? Milyen érzés mikor a pénisz benne van? Feszíti a lány záróizmát és élvezéskor kipréseli a spermát?

Figyelt kérdés

máj. 9. 12:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Erre én is kiváncsi vagyok.
máj. 9. 12:45
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
A záróizmot igazából csak az elején feszíti, de amit az enged már nem olyan durva. Viszont feszes marad végig. Kipréselni nem tudja mert nincs mivel, onnan max a gravitáció viszi ki.
máj. 9. 13:00
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Abszolút semmilyen érzés. A bél belül sima, semmilyen fizikai érzést nem ad. Egy ami valamiféle inger az az erős záróizom de osszesegeben sokkal több gond van vele mint élvezet. Én csak dominancia és lelki okok miatt csináltam egy egy partneremmel pár alkalommal
máj. 9. 13:42
 4/13 A kérdező kommentje:
De a tudat, hogy benne vagy annak a lánynak a fenekében a péniszeddel az ad egy nagy ingert hiszen ha kívánod a lányt, akkor nem kell az óriási inger, maga az illata, a teste érintése, simulása adja és a farpofái látványa, ahogy elvész közbe a farkad. Az az élvezet igazi része nem?
máj. 9. 14:04
 5/13 anonim ***** válasza:
38%

" maga az illata "

Persze a seggszagot érezheted.

máj. 9. 14:09
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy az szag lenne, még sosem éreztem szagnak egy lánynál sem, pedig már nyaltam ki párat, abban volt részem.
máj. 9. 14:36
 7/13 anonim ***** válasza:
67%

Nem is értem ezt hogy kipréseli a spermát??

Hát úgy kilő hogy vissza se lehetne fogni.

máj. 9. 15:57
 8/13 anonim ***** válasza:
64%

A 3-as jól leírta, a bejáratnál a záróizom szoros, a végbél már nem, alig érezni valamit.

Inkább a feeling és a látvány izgató. ;-)

máj. 9. 22:50
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha már a végével mást is érzel a "sima bejáráson" kívül, na akkor má` van valami különleges. :-) Ha a végével szétkented a barna űrt, az már király :-) Ha kihúzod, és barna macis lett, az a jó kis "kakás-papás". Ha még van pofád, és visszateszed a szájába, az a "csokis Calippo" :-D Hajh...régi szép játékok, amivel megjátékoztathatod a csajod... :-D
máj. 9. 23:17
 10/13 anonim ***** válasza:
80%

Milyen???

Nagyon jó érzés

Szűk

Max 2 percig bírom.

tegnapelőtt 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!