Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi aki megoróbálta a golyóit beszuszakolni a lánynak? Sikerült? Milyen volt?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hülyeségből kipróbáltuk még tiniként.
De csak egy ilyen alkalom volt, azóta sem csináltam többet.

válasza:Nagyon levagyok maradva.
Hogy mit csinál a micsodájál?
Kapcsolódó kérdések:
Jó úgy a nyalás?
Munka után mennék talizni egy fiúval, de nem tudok hazamenni előtte. Nem gáz igaz? N
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy egész fiatalkoromban egészségesen étkeztem és mellőztem mindenféle mesterséges dolgot. Libidóm is alacsony volt illetve alkatilag is vékony voltam világéletemben (nem vagyok 60 kg se).Sajnos elég kicsi is maradt a péniszem (15 cm...
Egészségügyi okból az orvosom hormont írt fel (fogamzásgátló), és azok a pasik akiknek elmondtam rögtön azzal jöttek hogy milyen jó, akkor "tele lehet rakni" gond nélkül. Mintha másra sem vágynék csak erre 18 alatt.
Fiatalabb vagyok mint a pasi, jóval. Ő már 40hez közel és 20 alatt. Igazság szerint a röpi edzőm és már 1 éve bele vagyo zúgva, dumálgatunk instán privátban, de nem akar semmmi olyan jelet venni amit küldök. Van felesége, de láttam őket együtt és nem tűnt boldognak....
Egyéjszakás kalandról volt szó. Itt vagyok még a pasikánál. 25/n
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!