Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk,lányok.Másik szerelmespár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk,lányok.Másik szerelmespárral vagy házaspárral csináltatok párcserés szexet?

Figyelt kérdés
20-30 körüli párok leginkább
2025. máj. 19. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy lány barátommal párnak adtuk ki magunkat és úgy működött ilyen móka :D F.
2025. máj. 19. 14:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Két 30 eleji pár vagyunk. Nagyon jó a kapcsolat a fiúk legjobb barátok. Egymás előtti szexnek indult, nemrég volt az első párcsere.
2025. máj. 19. 15:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezért járunk swignerbe :)
2025. máj. 19. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Alap..

23L

2025. máj. 19. 16:28

További kérdések:

Csajok ti szoktátok seggbe ujjazni a palitok illetve nyalni körülötte ?

Valahogy részegen megkértem a párom csinálja. És brutális volt.. írjatok kort is pls Én 24F

Lányok, hogy kell jól nyalni? Ha szeretsz egy fiút akkor konnyebben élvezel sosem sz tuti bena leszek először HHogy jól nyalni lanyok?

Hogy lehet titeket a legkönnyebben elélveztetni? Pontosan hol és milyen erősen legyen nyalva a puncid? Ha szereted a fiút akkor könnyebben el tudsz élvezni? Szűz vagyok akkor tuti béna leszek és nem fogja élvezni a barátnőm? Dugásig ha eljutunk azt hogy jobb...

Férfiak: másnak is gondot okoz megérteni hogyha egy nővel vagy miért neked kell kézzel befejezned ?

Néha megeshet de ha egy nő gyakorlatilag elő vibrátorként használ (nem foglalkozva hogy a partner igényei is kilegyenek elégítve) az baromi kiábrándító hosszútávon. Ezt amúgy miért csinálják nők?

CNC fétist mennyire szeretik a férfiak? Mire érdemes odafigyelni?

Nagyon szeretem ha megaláznak, szinte megerőszakolnak szex közben. Természetesen csak olyannal, akiben teljes mértékben meg tudok bízni. Volt hasonlóban részem. Akkor nem volt tudatos, de nem kímélt a partnerem. Mégis tudtam, hogy bízhatok benne. Rátaláltam a CNC...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!