Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,lányok.Másik szerelmespárral vagy házaspárral csináltatok párcserés szexet?

válasza:

válasza:További kérdések:
kép megy privátban ha jelzed.
Valahogy részegen megkértem a párom csinálja. És brutális volt.. írjatok kort is pls Én 24F
Hogy lehet titeket a legkönnyebben elélveztetni? Pontosan hol és milyen erősen legyen nyalva a puncid? Ha szereted a fiút akkor könnyebben el tudsz élvezni? Szűz vagyok akkor tuti béna leszek és nem fogja élvezni a barátnőm? Dugásig ha eljutunk azt hogy jobb...
Általában a filmjeiben nagyon ritka a szopatás vagy a szex
Néha megeshet de ha egy nő gyakorlatilag elő vibrátorként használ (nem foglalkozva hogy a partner igényei is kilegyenek elégítve) az baromi kiábrándító hosszútávon. Ezt amúgy miért csinálják nők?
Nagyon szeretem ha megaláznak, szinte megerőszakolnak szex közben. Természetesen csak olyannal, akiben teljes mértékben meg tudok bízni. Volt hasonlóban részem. Akkor nem volt tudatos, de nem kímélt a partnerem. Mégis tudtam, hogy bízhatok benne. Rátaláltam a CNC...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!