Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orálba könnyebben elmegy a baratnőm, mint az aktusban.Ez normális lányok?
Létezik olyan, hogy aktus során nehezebben tud elmenni, vagy nem is sikerül az orgazmus egy nőnek, de nyalásnál igen?
A barátnőmnek nehezen jön össze, sokat dolgozunk rajata, hogy jó legyen neki, de igazáből ő sem tudja, hogy hol a gond. Hiaba vagyok tapasztaltabb tőle, én sem tudom, hogy hol lehet a hiba.

Sokkal több nő van ilyen helyzetben. Vannak akik csak csiklósan tudnak elélvezni. Nekem se volt soha hüvely orgazmusom pedig már 15 éve szexelek.
Izgassa közben a csiklóját ha olyan pózban vagytok amiben hozzáfér és akkor simán meglesz neki is.

A nők többségének nincs hüvelyi orgazmusa.
Ne tévesszen meg, hogy mindjárt jönnek férfiak bizonygatni, hogy neki minden nőjének volt vele
Mert férfiak ezt tartják teljesítménynek és a nő ha van, ha nincs, el kell játssza, hogy a hapsi kis lelke megbyugodjon, hogy neki bizony aranyból van a fa*a és lám ezt a nőt is micsoda élvezés dugta, ő először
Nem minden nő képes rá, sőt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!