Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 50 feletti hölgyek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 feletti hölgyek, hogy reagállnátok ha kezdeményezne nálatok fiatalabb férfi?

Figyelt kérdés
Van akinek tetszik a fiatalabb korosztály?
2025. máj. 31. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Barátom 30, az elég fiatal már?

Nem, nem keresek társat.

De ne itt próbálkozzatok, menjetek a való életbe ismerkedni, sok független érett nő van, csak normálisan kell közeledni

2025. máj. 31. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:
44%
#1 Lehetne fiatalabb is.
2025. máj. 31. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
végülis...fiamnál fiatalabb
2025. máj. 31. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
32%
Az meg már ad egy jó szerepjáték alapot 😊😉
2025. máj. 31. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Milyen dolog az főleg,egy férfi részéről,hogy megbeszéli,hogy na akkor szombaton most szex..aztán meg semmi sincsen belőle.. Ha én kezdeményezek,...

Állandóan hivatkozik,hogy fáradt, nincs kedve, ezer egy okot kitalál,hogy miért ne legyünk együtt,és nőként elég nehezen viselem az állandó visszautasítást.. Főleg, annak tudatában,hogy fiatalok vagyunk,és ő mégis ezt a nyugdíjas dolgot erőlteti. Esténként nem...

Tud erre bárki valamilyen tanácsot vagy magyarázatot adni,hogy miért ilyen a barátom? Egyszerűen a sírhatnék kap el,amikor próbálkozom,de azt...

Tehát a barátommal kezdetektől fogva olyan a kapcsolat,hogy úgy érzem,én akarok vele szexuálisan együtt lenni vele, ő velem nem. Tegnap kint dolgozott az asztalnál,én meg divatbemutatót tartottam neki. Ez annyit jelent,hogy felvettem a mélyebben kivágott ruháimat,...

Miért rossz, ha mindig csak a férfi kezdeményez a szexben?

Mit lehet tenni hogy a szex kezdeményezése ne legyen egyoldalú? Komoly gondot okoz ez a párkapcsolatban?

Lányok, miért a férfi kezdeményezze, és akarja a szexet jobban, ha ti sokkal jobban élvezitek?

Ha a férfi jó az ágyban akkor a nő sokkal jobban élvezi a szexet. Ehhez még adjuk hozzá, hogy a férfinak legyen nagy a farka, bírja sokáig, álljon neki mint az oszlop, és ő dolgozik, igyekszik kielégíteni a nőt, miközben a csaj nagyrészt csak lazít, és élvezi. A férfi...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!