Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 feletti hölgyek, hogy reagállnátok ha kezdeményezne nálatok fiatalabb férfi?

válasza:Barátom 30, az elég fiatal már?
Nem, nem keresek társat.
De ne itt próbálkozzatok, menjetek a való életbe ismerkedni, sok független érett nő van, csak normálisan kell közeledni

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Állandóan hivatkozik,hogy fáradt, nincs kedve, ezer egy okot kitalál,hogy miért ne legyünk együtt,és nőként elég nehezen viselem az állandó visszautasítást.. Főleg, annak tudatában,hogy fiatalok vagyunk,és ő mégis ezt a nyugdíjas dolgot erőlteti. Esténként nem...
Már hónapok óta csinálja. Ennyi idő alatt már ha komolyan érdekelném, akkor lépett volna, ugye?
Tehát a barátommal kezdetektől fogva olyan a kapcsolat,hogy úgy érzem,én akarok vele szexuálisan együtt lenni vele, ő velem nem. Tegnap kint dolgozott az asztalnál,én meg divatbemutatót tartottam neki. Ez annyit jelent,hogy felvettem a mélyebben kivágott ruháimat,...
Mit lehet tenni hogy a szex kezdeményezése ne legyen egyoldalú? Komoly gondot okoz ez a párkapcsolatban?
Ha a férfi jó az ágyban akkor a nő sokkal jobban élvezi a szexet. Ehhez még adjuk hozzá, hogy a férfinak legyen nagy a farka, bírja sokáig, álljon neki mint az oszlop, és ő dolgozik, igyekszik kielégíteni a nőt, miközben a csaj nagyrészt csak lazít, és élvezi. A férfi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!