Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben, felajzott állapotban miket szoktatok mondani a párotoknak?
Figyelt kérdés
Illetve nektek miket szokott mondani a partneretek?júl. 7. 08:27
1/18 anonim 

válasza:

válasza:Mikor jön a családi?Meg kéne majd varrni a munkásnadrágom!
2/18 Kv-An 

válasza:

válasza:Semmit, de tökre semmit. És úgy egyáltalán igyekszünk semmiféle hangot nem adni, elrontaná az egészet.
N
An
3/18 anonim 

válasza:

válasza:Párom inkább a szókimondóbb szexben . Ha be indul mindig mondja hogy keféljem még , abba ne hagyjam , markoljam a mellet , húzzák szét a fenekét , ilyesmi . Nekem nagyon bejön
4/18 anonim 

válasza:

válasza:Semmit se. Max annyit, hogy "szeretlek".
5/18 anonim 

válasza:

válasza:Teljes àtlagagosat nekünk legalábbis-szàmunkra ,pl most keményen-,ne hagyd abba ,ott tartsd ne húzd ki,ùristen😅🤣. nyalni akarom puncid...ilyenek
6/18 anonim 

válasza:

válasza:Ha eléggé beindul a dolog akkor
-Fenekelj el közben
-Élvezes hogy baszlak ugye?
Meg ehhez hasonlókat
7/18 anonim 

válasza:

válasza:Az én párom mindig azt kérdezgeti szex közben, hogy előtte hányan dugták meg m, milyen volt, részletekbe menően kérdezi
8/18 anonim 

válasza:

válasza:Az elején még beszélgetünk közben, de egy idő után már képtelen vagyok egész mondatokra, max. egy-két szó jön. Olyanok, mint pl. "igen", "ez az", "még", "de jó", "úristen", "gyere még". :)
22L
9/18 anonim 

válasza:

válasza:8-as hölgy!
Ezek nekem is tetszenek,sőt még durvábban is,ha kapom az adott nőtől...
De csakis sex közben!
Egy szingli pasi
10/18 anonim 

válasza:

válasza:Én nem szólok max válaszolok a pasimnak. Ö viszont elég trágár de tudja hogy ez engem izgat és nem zavar. Amit a szexben mond azt a szexen kívül sosem mondaná rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!