Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nagy szexuális igényű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy szexuális igényű lányok könnyedén találnak hasonló igényű partnert maguk mellé?

Figyelt kérdés
Fiatalabb vagy idősebb korban egyszerűbb ilyen férfit találni?

2025. júl. 12. 08:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
29 vagyok. Én mindig 18-19 körüli srácokat keresek mert ők éjjel nappal kanosak, velük a legjobb
2025. júl. 12. 08:35
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
40-45 között találtam eddig olyat akinek nem okozott gondot a napi szex
2025. júl. 12. 08:44
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Van fiatalabb is, idősebb is. 👍
2025. júl. 12. 09:11
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Én férfi vagyok. Egész életemben gondot okozott olyan nőt találni, aki minden reggel szexelne, majd este is.
2025. júl. 12. 09:36
 5/13 anonim ***** válasza:
#1 egyszerre többet is? :) :)
2025. júl. 12. 13:54
 6/13 anonim ***** válasza:
69%

Könnyen találnak.

Fiatalon könnyebb, de idősebben sem nehéz dugni szerető pasikat találni.

2025. júl. 12. 14:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Létezik ilyen nő egyáltalán?
2025. júl. 13. 19:02
 8/13 anonim ***** válasza:
#7 van igen,csak elég zűrösek.De kibírok egy kis zűrt.
2025. júl. 14. 00:13
 9/13 anonim ***** válasza:

#7 A neten. :D

A valóságban meg sehol nem találsz ilyet. Az se ilyen, aki magáról váltig állítja. :D

2025. júl. 14. 12:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem mert bénázó pasikkal van tele a világ.
2025. júl. 17. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ismertél már magadra itt a szexuálitás vagy hasonló kérdések alatt?

Pl a párod, exed vagy szeretőd írt ki kérdést ami rólad szólt

25-33 év közötti férfiaktól kérdezem elsősorban, hogy mennyire zavaró egy hasonló korú nőben, ha alig van szexuális tapasztalata?

És ami van, az sem valami pozitív. Konkrétan két kézen megszámolható alkalom két különböző partnerrel. Ettől függetlenül nagyon vágynék az intimitásra, szexualitás terén és azon kívül is. Ha ezt elmondaná nektek egy nő, megszakítanátok az ismerkedést vele? (Tegyük fel, hogy komoly kapcsolat a cél.)

Ehhez hasonló mellekkel lehet majd normális szexuális életem?

20 éves vagyok, kb ilyen mint a képen, ez már nem fog változni. Én magam hozzá tudok szokni. De félek, hogy egy férfi sem fogja ezt hosszútávon szeretni. Lehetek aranyos, szép, szenvedélyes stb. de egy idő után biztos, hogy elmegy más lányhoz akit nem ilyen mellekkel vert meg az ég...

Milyen hasonló filmek vannak, amiben sok a szexualitás?

Valami olyan film érdekelne, amitől a nőknek megjön a kedve a szexhez. Hülyén hangzik a kérdés, de anno az exemmel az ilyen "szürke 50 árnyalata" és "365" közben mindig egymásnak estünk. Vannak még hasonló filmek, amelyikek beindítják a vágyat?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!