Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rövidnadrágos fürdőruhába ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rövidnadrágos fürdőruhába ami kicsit laza, ki szokott puncit villantani? Nem tudom miért de idén már hármat is láttam, az egyik közvetlen szembe velem, úgy hogy konstatálta, hogy láttam. Izgató volt csak fura.

Figyelt kérdés
Esetleg lazább lett a magamhtogatsi hajlam? Ez kitnizgat nőként?

2025. júl. 16. 08:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem.. csak a lazább öltözet sok helyzetben többet enged láttatni.. mint kellene vagy mint a viselője gondolná. A lazább férfi fürdőnadrágokkal is így van.
2025. júl. 16. 08:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a cicim esett már ki vagy 3x de idén már vettem másikat
2025. júl. 16. 08:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is a rövid nadrágbol van hogy kilóg és persze izgalmas csak férfitől kevésbé fogadják el.
2025. júl. 16. 08:43
 4/8 anonim ***** válasza:
De jó neked! Én még soha nem láttam így. Pedig, nagyon jó lenne!
2025. júl. 16. 08:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 Másik cicit ami nem esik ki? :D
2025. júl. 16. 09:15
 6/8 Eric Griffin ***** válasza:
47%
#2 legalább annyira jól választasz fürdőruhát vásárláskor, mint amilyen jól fogalmazol
2025. júl. 16. 09:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarattal de van hogy kilátszik.. N
2025. júl. 24. 23:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ki is latszott, az tuti nem szandekosan volt !
2025. aug. 3. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Lányok, miért teszitek ki a seggetek alját rövidnagrág esetén?

Nem egyet láttam már, hogy nincs teljesen takarva a fenék alja. Nem érzitek, hogy kicsi a nadrág?

Miért van az, hogy ha egy rövidnadrágban vagy egy kevésbé takaró ruhadarabban (tehát látom a lábait) lévő lányt ülni látok azonnal feláll nekem?

Az a lényeg,hogy ha ül, a combjaimat az alakja megváltozik, amire azonnal feláll. Volt már pár kínos helyzetem emiatt. Esetleg van valami megoldás?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!