Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők,amikor elfenekelnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők,amikor elfenekelnek milyen pózban és milyen eszközzel teszik ezt veletek?

Figyelt kérdés

Szeretnénk mi is kipróbálni, kicsit erősebben.

Eddig csak hason fekve tudtam tenyérrel adni a páromnak, halvány piros lett a popsija, most szijjal gondolkodunk, hogy kap vele.

2025. júl. 20. 07:11
1 2
 1/12 Prókátor ***** válasza:
91%

Bár nem nő vagyok de...

A hason fekvő pozíció gyakorlatilag egy általános testtartás bármilyen eszközhöz. Szíj, pálca, paskoló mind jól használható így. Könnyű célozni és célterületen maradni és a fenék sem feszül.

Minél jobban feszül a fenék, annál fájdalmasabb tud lenni az ütés. Ez a feszülés is lehet több fokozatban. A legenyhébb, ha meg van emelve a csípő, például párnákkal van alátámasztva, vagy térden áll az elfenekelt, az alkarjára támaszkodva. A legfájdalmasabb pozíció a bokafogás (palcához) vagy a pelenkázó póz (paskolóhoz, szíjhoz) lenne.

2025. júl. 20. 07:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Dominánsként írom:

-karfára hajolva

-négykézláb

-térdre fektetve

-pucsítva

-állva

-bokafogás

Eszköz lehet

-tenyér

-pálca

-vonalzó

-fakanál

-spatula

-öv

-korbács

-kardlap

-kábel

Más, ha büntetés, fájdalom, nyomhagyása a cél. Ezt nektek kell megbeszélni.

48/F

2025. júl. 20. 07:39
 3/12 anonim ***** válasza:
36%
Pont hogy én szoktam férfit fenekelni. Fordítva nem
2025. júl. 20. 07:54
 4/12 Kv-An ***** válasza:
89%

Tökmindegy milyen eszköz ha nem törik esik szét és megfelelő a mérte mindegyikkel meg lehet izzasztani aki tűri. Lájtos verzióban számít a testhelyzet, durvában a kín felülír mindent. Legalábbis nekem.

Oda-vissza csinálom ismerem mindkét oldalt. Egyébként nem nagy ügy. Majd felfedezitek nektek mi jön be.

N

An

2025. júl. 20. 07:58
 5/12 anonim ***** válasza:
13%
Egy rúd kolbásszal. Csabai..
2025. júl. 20. 09:33
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Ha konnyedebb fenekelest szeretnek, akkor tenyerrel vagy fakanallal adok a csajnak, ha kemenyebbet, akkor ostor es palca. Bar ostornal nem csak fenekeles megy, hanem az egesz testet szeretem korbacsolni. A palcabol keveseb birnak 10-20nal tobbet.
2025. júl. 20. 13:45
 7/12 Oldfire ***** válasza:
4%
Nem szoktunk elvenekelni nőket
2025. júl. 21. 06:08
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
pálca, kábel, póz változó
2025. júl. 26. 14:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Fűzfa- vagy mogyoróvessző, lovaglópálca, hasra fekve. Jól csíp mind, klasszul gyötrik a testemet de nem hangosak.
2025. júl. 27. 21:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

asztalra hajolva, vagy hátonfekve lábak terpeszbe felkötve, ezt a pózt kábelel veréshez a legjobb mert akkor a punci is kap.

pálca, vessző, kábel. csak ezt használjuk.

2025. okt. 26. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Párkapcsolatban fegyelmezésképp volt aki a párját kikötözte/bilincselte, betömte a száját és elfenekelte?

Esetleg kicsit otthagyta utána elgondolkozni? :) Örülnék ha a barátnőm ezt tenné velem :).

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!