Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak is beugranak olykor nők részéről bugyi villantások?
Nekem főleg gimiből, meg más képzéseken is, amiken voltam, olykor beugrik a kép, amikor egyes lányok a szemem előtt villantottak, mert vagy előttem ültek, vagy távolabb lettem figyelmes ilyen dologra.
Azt tudni kell, hogy én alapból bugyifétises vagyok.w

válasza:Nekem egy bugyi villantás jut eszembe.
Évfolyamtársnőm előttem ült. Kilátszott a tangája. És hátul, a fenekénél volt rajta egy hatalmas lyuk.
Később megtudtam, hogy mit művelt egy buliban. Szal ilyen jutott eszembe, hogy úgy fenékbe tolták, hogy a csávó (az egyik) átszakította a bugyit.
De ez nem szexuális gondolat volt, mert a csajszi nem volt az esetem.

válasza:

válasza:hagyjuk már
erős lánytöbbségű gimibe jártál volna a 2000-es évtizedben, legalább két-háromnaponta láttad volna valamelyik osztálytársnő bugyiját véletlen villanni. nem kell mögé képzelni többet, az esetek 99.99 % százalékban merő véletlen a dolog, és ahol nem, azok nem iskolai tanórák voltak, hanem például alkohol fűtötte házibulik.

válasza:A tökéletesen véletlen esetek, amikről nem tehet az adott lány/nő, ha felgyűrődik a ruha, vagy egyéb hasonló okból kilátszódik a bugyi, az nem villantás.
Attól, hogy neked még a tavaszi széltől is feláll a pöcköd, senkit sem érdekel

válasza:Azért érdekes, hogy a pasik ritkábban villantanak, a nők pedig többször.
Bugyivillantást többször láthatunk az életben, mint boxer/fecske villantást.

válasza:6 mert ti nem hordotok szoknyát! A legtöbbje az nem is direkt villantás.
De ti a felső testeteket mindig villantjátok!

válasza:"De ti a felső testeteket mindig villantjátok!"
Nos, ez igaz. A húgom egyszer meg is jegyezte, hogy milyen jó, hogy mi pasik lehetünk félcsupaszon.
Talán azért van ez, mert a férfi felsőtest nem olyan intim, mint egy női felsőteszt, ruha nélkül.
Érdekes.

válasza:"6 mert ti nem hordotok szoknyát! A legtöbbje az nem is direkt villantás."
Ez is igaz lehet.

válasza:"hogy úgy fenékbe tolták, hogy a csávó (az egyik) átszakította a bugyit."
Ezt van aki elhiszi?
Egy papírpénzt nem tudnál átszakítani farokkal nem hogy egy szövetet. :-P
Arról nem beszélve hogy a tanga a seggluknál szinte csak egy fél centis csík pont azért tanga. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Tegnap előttem ülő osztálytársnőmnek egész nap kilátszott a nagyon cuki macskás bugyija, szerintem észrevette, hogy bámulom, viszont ő maga nem igazgatta a nadrágját, nem kezdett vele semmit. Aztán a nap végére kettesben maradtunk, nagy beszélgetések közepette...
Akár úgy is, hogy előtte fel volt dugva a punciba is? Mennyire vagytok vevők erre, vagy mennyire tartjátok ezt perverznek?
Lakason kivul, persze.
Hányévesek vagytok
Osztálytársnőmön mindig egy nadrág van kb minden nap, és minden egyes nap látni a kivillanó tangáit, amik fel tudnak izgatni. Néha felhúzza a nadrágját, vagy táskájával takarja, de valamikor nem kezd vele semmit. Mit akar ezzel elérni, hogy szexuálisan érdeklődjünk...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!