Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másoknak is beugranak olykor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak is beugranak olykor nők részéről bugyi villantások?

Figyelt kérdés

Nekem főleg gimiből, meg más képzéseken is, amiken voltam, olykor beugrik a kép, amikor egyes lányok a szemem előtt villantottak, mert vagy előttem ültek, vagy távolabb lettem figyelmes ilyen dologra.

Azt tudni kell, hogy én alapból bugyifétises vagyok.w

2025. júl. 28. 19:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Senkit nem érdekel a fétised.
2025. júl. 28. 19:28
 2/14 anonim ***** válasza:
17%

Nekem egy bugyi villantás jut eszembe.

Évfolyamtársnőm előttem ült. Kilátszott a tangája. És hátul, a fenekénél volt rajta egy hatalmas lyuk.

Később megtudtam, hogy mit művelt egy buliban. Szal ilyen jutott eszembe, hogy úgy fenékbe tolták, hogy a csávó (az egyik) átszakította a bugyit.

De ez nem szexuális gondolat volt, mert a csajszi nem volt az esetem.

2025. júl. 28. 19:50
 3/14 anonim ***** válasza:
41%
Nekem egyszer volt ilyen eset középiskolában. Egyik osztálytársamnak úgy csúszott fel a ruhája, hogy abból a szögből ahol ültem, könnyedén be lehetett látni alá
2025. júl. 28. 19:51
 4/14 anonim ***** válasza:
70%

hagyjuk már

erős lánytöbbségű gimibe jártál volna a 2000-es évtizedben, legalább két-háromnaponta láttad volna valamelyik osztálytársnő bugyiját véletlen villanni. nem kell mögé képzelni többet, az esetek 99.99 % százalékban merő véletlen a dolog, és ahol nem, azok nem iskolai tanórák voltak, hanem például alkohol fűtötte házibulik.

2025. júl. 28. 20:47
 5/14 anonim ***** válasza:
42%

A tökéletesen véletlen esetek, amikről nem tehet az adott lány/nő, ha felgyűrődik a ruha, vagy egyéb hasonló okból kilátszódik a bugyi, az nem villantás.

Attól, hogy neked még a tavaszi széltől is feláll a pöcköd, senkit sem érdekel

2025. júl. 28. 22:39
 6/14 anonim ***** válasza:
39%

Azért érdekes, hogy a pasik ritkábban villantanak, a nők pedig többször.

Bugyivillantást többször láthatunk az életben, mint boxer/fecske villantást.

2025. júl. 28. 23:03
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

6 mert ti nem hordotok szoknyát! A legtöbbje az nem is direkt villantás.

De ti a felső testeteket mindig villantjátok!

2025. júl. 28. 23:11
 8/14 anonim ***** válasza:
68%

"De ti a felső testeteket mindig villantjátok!"

Nos, ez igaz. A húgom egyszer meg is jegyezte, hogy milyen jó, hogy mi pasik lehetünk félcsupaszon.

Talán azért van ez, mert a férfi felsőtest nem olyan intim, mint egy női felsőteszt, ruha nélkül.

Érdekes.

2025. júl. 28. 23:27
 9/14 anonim ***** válasza:
68%

"6 mert ti nem hordotok szoknyát! A legtöbbje az nem is direkt villantás."

Ez is igaz lehet.

2025. júl. 28. 23:30
 10/14 anonim ***** válasza:
31%

"hogy úgy fenékbe tolták, hogy a csávó (az egyik) átszakította a bugyit."

Ezt van aki elhiszi?

Egy papírpénzt nem tudnál átszakítani farokkal nem hogy egy szövetet. :-P

Arról nem beszélve hogy a tanga a seggluknál szinte csak egy fél centis csík pont azért tanga. ;)

2025. júl. 29. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek zavarban volt vagy felhívás volt egy keringőre?

Tegnap előttem ülő osztálytársnőmnek egész nap kilátszott a nagyon cuki macskás bugyija, szerintem észrevette, hogy bámulom, viszont ő maga nem igazgatta a nadrágját, nem kezdett vele semmit. Aztán a nap végére kettesben maradtunk, nagy beszélgetések közepette...

Nők, van aki azt szereti, hogy a nedves bugyiját aktus közben a szájába tömi a partnere?

Akár úgy is, hogy előtte fel volt dugva a punciba is? Mennyire vagytok vevők erre, vagy mennyire tartjátok ezt perverznek?

Direkt csinálja?

Osztálytársnőmön mindig egy nadrág van kb minden nap, és minden egyes nap látni a kivillanó tangáit, amik fel tudnak izgatni. Néha felhúzza a nadrágját, vagy táskájával takarja, de valamikor nem kezd vele semmit. Mit akar ezzel elérni, hogy szexuálisan érdeklődjünk...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!