Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van valami kifejezetten extrém vagy perverz BDSM fantáziátok?
Figyelt kérdés
aug. 12. 09:15
5/11 anonim 

válasza:

válasza:1., 2., 3.: Szubrina vagy Domina oldalon?
6/11 A kérdező kommentje:
Hát engem elsősorban a szubrina oldal érdekel, de a dominák is nyugodtan beírhatják attól még :)
aug. 12. 20:56
7/11 anonim 

válasza:

válasza:Belepisilni egy srác szájába, amikor nyalja a nunim...
8/11 anonim 

válasza:

válasza:Szeretem a fenekelés, és egyszer szívesen kiprobálnám erdőben fákhoz kikötözzve, de félnék valaki meglátna, vagy képet videot készítene erről.
9/11 anonim 

válasza:

válasza:#8 Ezt csináltam a legutóbbi szubomommal. A kertünkben, a hintapadon üldögéltünk, és van egy szép mogyorófa az udvar másik részén. A lány kíváncsi teremtés volt, és mindenáron az akarta hogy mogyorófa vesszővel büntessem. Én figyelmeztettem, hogy ha levágok egy vesszőt a fáról az csonkítás, és nyilván fáj a fának - képes lenne bántani egy fát, csak hogy kielégüljenek a perverz vágyai? (Én már csak ilyen érzékeny szívű dom vagyok) A lány továbbra is nyaggatott. Erre levágtam egy ujjnyi vastag vesszőt, majd ráparancsoltam a szubomra, hogy kérjen bocsánatot ma fától, ölelje át szorosan. A nadrágját nem húztam le, mert tudtam hogy a nyers mogyorófa igen kemény nyomot tud hagyni, és nem akartam hogy lánynak otthon a családja előtt kellejen magyarázni a csíkjait, és jól elvertem...
10/11 anonim 

válasza:

válasza:24/7-es szexrabszolgája lenni valakinek. 🙃 Megvalósítani sosem akarnám. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!