Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mennyire hasznos/használ a péniszpumba?
Nektek bevált? Vagy van valami maradandó hatása?
Akinek van leírná hogyan szokta használni?
Privátban is lehet írni!

válasza:Jó pár éve vettem egyet. Elsőre izgi, meg érdekes, de néhány használat után ráuntam. Szerintem inkább csak azoknak “kell” akiknek természetes úti merevedési gondjaik vannak… Ezzel elérhető, és egy péniszgyűrűvel egy darabig fenn is tartható, de aki egészséges, annak nincs rá szüksége.
Ha érdekel eladom neked az enyém, bár nem hiszem, hogy bárki is meg akarná venni. :D

válasza:

válasza:Péniszpumpa nem egészséges, inkább maradj természetes!
ismerősöm mesélte, hogy sokszor használt péniszpumpát, és komoly sérülése lett — ki is repedt, sőt volt, akinek le kellett vágni a péniszét! Ez nem vicc!
Nem ajánlom senkinek, mindenki csak saját felelősségére használja!

válasza:További kérdések:
Eddig egy lánnyal volt alkalmim, igazából csak alig ismertük egymást. Nehéz első alkalommal kicsit nehezen lazult el de másodjára nagyon jó volt.
Ti vernétek a pasit
Én csak levettem a polcról egyet, itthon próbáltam felrakni de nem ment rá, szűk volt. Nem tudtam hogy különböző méretűek, gondoltam nyúlik. Most vettem egy nagyobbat 57 es méretű, na az jó lett, kényelmes, XL nek írja. Tényleg nagyobb lenne az enyém a standard...
Mennyi idő kb. amíg a csúcsra juttatjátok a partnereteket?Ha nehezen akar elmenni az nem megterhelő,idegesítő egy idő után?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!