Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki "idősebb" korában vesztette el a szüzességét, el mertétek mondani, amikor megtörtént, hogy még azok vagytok?
Figyelt kérdés
szept. 20. 17:10
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Én még ismerkedés alatt is elmondtam ha szóba került. Vagy ha nem került szóba akkor amint kezdett komolyabbra fordulni.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:23 voltam, elmondtam még az ismerkedésünk alatt.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:25 voltam, nem mondtam. Nem lett volna semmi értelme, elmondása szerint iszonyat jól csináltam szóval nem lett volna értelme "mentegetőzni".
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Mi nálad az “idősebb” kor ebben a témában?
Én 20 voltam, és elmondtam.
Ez már idősnek számít?
6/9 Aktív Szál 

válasza:

válasza:24 voltam, elmondtam még ismerkedés alatt. Mondjuk a csaj is szűz volt.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem az idosebb nem a huszonéves..... 30 felett, legalabb.
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Elmondtam. Igazából tetszett is neki. Ő màr nem volt szűz. F vagyok nem kérek privit
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Huszonéves az nem számít idősnek.
34 évesen veszítettem el de nem mertem elmondani akkor csak jóval később mert azt hittem rendes. Szakítás is lett akkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!