Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ma reggel arra keltem elélveze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma reggel arra keltem elélvezek, mind ezt úgy hogy fel sem voltam izgulva az este stb. és azt sem lehet mondani rég élveztem el mert tegnap előtt, évek óta nem volt éjszakai magömlésem, nektek volt már ugy hogy semmi előjele nem volt?

Figyelt kérdés

okt. 12. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában nem történt velem ilyesmi. Régen előfordult.
okt. 12. 13:31
 2/6 JackDanielsz ***** válasza:
100%
Hát így nem. Álmom már volt amikor hosszabb ideje nem akadt senki a horogra és álmomban dugtam, akkor volt magömlésem. De így a semmiből nem.
okt. 12. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer fordult elő hasonló, ráadásul úgy hogy kamaszként nekem nem volt sose. Mindkétszer nagyon erotikus álmom volt és amikor álmomban elélveztem, akkor ébredtem fel hogy épp spriccelek
okt. 12. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy működik ez, nekem soha életemben nem volt éjszakai magömlésem. 52F
okt. 12. 18:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehetd nem ürítettél elégszer
okt. 13. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 30 évesen volt egyszer, pedig feleségem van és azért nem ritka a szexuális életünk
okt. 21. 05:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!