Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy egy nő szereti a talp és fenéknyaló szolgát?
Figyelt kérdés
okt. 27. 14:38
2/18 anonim 

válasza:

válasza:Nem túl gyakori, akikről tudom, hogy szeretik ők meg normális szolgát keresnek maguknak. Az egyiknek férje is van már aki ilyen.
4/18 A kérdező kommentje:
#3 feneket szeretik vagy fenéket szeretik?
okt. 27. 14:49
6/18 A kérdező kommentje:
#2 milyen a normális szolga ?
okt. 27. 14:52
7/18 anonim 

válasza:

válasza:#6:
Nem anyuci pici fia kategória, hanem normális férfi aki sub.
Nőben sem az a jó sub aki lelkileg padlón van és megtesz bármit, hogy foglalkozzanak vele, hanem az aki erős és ő maga akarja alárendeli magát a másiknak.
8/18 A kérdező kommentje:
#7 nem nő vagyok így nem értem mire gondolsz
okt. 27. 14:59
9/18 anonim 

válasza:

válasza:Én azt a szolgát szeretném, aki most azonnal küldene nekem egy pár új cipőt 🩴👟🥾
10/18 anonim 

válasza:

válasza:Van, de azt már nem ígérem, hogy eredetileg is nőnek született és nem mostanában lett az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!