Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondod meg egy nőnek, ha nem jól szopik?
Figyelt kérdés
Azt tapasztaltam, hogy ebből hiszti szokott lenni, még akkor is, mikor fájdalmat okozott. Nem egy partneremmel jártam így.okt. 27. 23:43
12/16 anonim 

válasza:

válasza:Egy nő azért szopik szarul mert utálja, ha erőlteted téged is meg fog utálni.
13/16 anonim 

válasza:

válasza:Attól függ... ha csak időszakos partner akkor nem mondasz semmit, csak átugrod az orált és csak dugod. Ha állandó partnered akkor meg gondlom nem kezdesz mimózákkal és normálisan megmondod neki, hogy te hogy szeretnéd jobban.
14/16 anonim 

válasza:

válasza:Segítek neki, hogy jól csinálja. Szóval megtanítom.
Kár hogy a legtöbb lány ezt nem viszonozza puncinyaláskor.
15/16 anonim 

válasza:

válasza:A legtöbb szarul csinálta! Értsd 10-ből 8-nak fogalma sincs a témáról, pedig elég egyszerű a dolog! 1 egészen jól. 1 pedig kiemelkedően jól. 50-es minta alapján. Az egyik kiemelkedően jó 15 éves szűz lány volt. Szóval még csak tapasztalat sem kell hozzá csak egy kis ész. Aminek a nők igencsak híján vannak!
Volt akinek elmomdtam, de a legtöbbet inkább nem is kerestem. Még ennyit sem tudnak... akkor nem is értem hogy mit várnak?!
16/16 anonim 

válasza:

válasza:Nem gondolom, hogy rosszul szopok, mert nagyon szokták élvezni, de volt, hogy kérték éppen gyorsabb vagy lassabb tempóban csináljam. Normális kommunikációval simán lehet jelezni, hogy kinek mi lenne jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!