Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már olyan hogy egy farok fotó meggyőzőtt benneteket ?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy ismerkedés közben kérve kéretlenül kaptatok egyet és azt mondtátok "eddig is szimpi volt, vagy még nem vagyok biztos benne, de egy ilyen farok tetszik és szexelni akarok vele "okt. 28. 06:25
12/27 A kérdező kommentje:
#11 na akkor tuti most is kapsz nézni valót 🤣
okt. 28. 07:37
14/27 anonim 

válasza:

válasza:Igazából a farokkép küldözgetők mind szánalmasak. Rengeteg faszképet kaptam, az összes közül egyetlen egy volt ami annyira tetszett, hogy élőben is látni akartam! 😄
28N
15/27 A kérdező kommentje:
#14 na de akkor a nagy számok törvénye alapján működhet.
És az milyen volt hogy annyira megtetszett?
okt. 28. 07:53
17/27 anonim 

válasza:

válasza:Alapból, ha kéretlen akkor rögtön kuka a pasi. Ha megegyeztünk, hogy küld, akkor lehet hogy tetszett, de a farka szépsége miatt még nem akartam senkivel se szexelni, leginkább mert van párom.
18/27 anonim 

válasza:

válasza:Baromira nem vagyok kiváncsi senki farkara egy ismerkedős szakaszban. Ha ő mégis ezt gondolja akkor az egyből kuka, nem kisfiúk kisfiúkkal akarok ismerkedni. :D Ha eljutunk az ágyig úgyis kiderül, ha meg nem, akkor ott valami az ismerkedés alatt ment félre, mind a két esetben felesleges lenne előre elküldeni egy képet. Pláne mert engem rohadtul nem hoz lázba ahogy a nők zöme ezzel szinten így van, mert nem vagyunk annyira vizuális típusok mint a férfiak.
19/27 anonim 

válasza:

válasza:4. Tényleg gyenge zokni vagy.
Mi az hogy alap, esetleg a suttyó buta paraszt gyerekeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!