Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valaki szexuális vonzalmat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki szexuális vonzalmat érez a testvére iránt az önmagában már bűn szerintetek? Vagy csak ha tenni is akar azért hogy ki is alakuljon viszony?

Figyelt kérdés
okt. 28. 08:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nem kaptam levelet
okt. 28. 10:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én vagyok a 7-es.

Bár nem tisztáztad, hogy jogilag vagy morálisan érted e, a jogi részt megtalálod a BTK-ban.

Morálisan nem tartom bűnnek, ami két ember közt, mindkettő szabad akaratából történik, figyelembe véve a felek értelmi képességeit.

"ha tenni is akar azért hogy ki is alakuljon viszony" tehát, ha nem zaklatva, erőszakkal (akár verbális, érzelmi) akar tenni, és nincs visszautasítás, ám tegye.

okt. 28. 10:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem az.

Ha mindketten akarjatok akkor egeszsegetekre. Senkinek sincs ebbe beleszolasa ha szabad akaratbol tortenik. Ami otthon tortenik a ti dontesetek.

Nagyon sok europai orszagba legalis is, de nem verik nagy dobra a dolgot.

okt. 28. 12:12
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

Jogilag azért bűn a testvérrel való szex, mert nagymértékben veszélyezteti a születendő utód egészségét és életét.

De amúgy meg ha mindketten akarják, és 100%, hogy nem lesz belőle gyerek, akkor tőlem csinálhatják, engem nem érdekel, csak lehetőleg ne verjék nagy dobra.

okt. 28. 12:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Korotok? Nemetek?
okt. 28. 16:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Valljuk be, az ilyen vonzalom 12.......15 éves fiuknál nagyon gyakori. Nagy részük csak addig jut el, hogy masztinál elképzeli. Tenni nem tesz semmit. Miért lenne ez olyan égbe kiálto?
okt. 28. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!