Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szexuális vonzalmat érez a testvére iránt az önmagában már bűn szerintetek? Vagy csak ha tenni is akar azért hogy ki is alakuljon viszony?

válasza:Kérdező, én vagyok a 7-es.
Bár nem tisztáztad, hogy jogilag vagy morálisan érted e, a jogi részt megtalálod a BTK-ban.
Morálisan nem tartom bűnnek, ami két ember közt, mindkettő szabad akaratából történik, figyelembe véve a felek értelmi képességeit.
"ha tenni is akar azért hogy ki is alakuljon viszony" tehát, ha nem zaklatva, erőszakkal (akár verbális, érzelmi) akar tenni, és nincs visszautasítás, ám tegye.

válasza:Nem az.
Ha mindketten akarjatok akkor egeszsegetekre. Senkinek sincs ebbe beleszolasa ha szabad akaratbol tortenik. Ami otthon tortenik a ti dontesetek.
Nagyon sok europai orszagba legalis is, de nem verik nagy dobra a dolgot.

válasza:Jogilag azért bűn a testvérrel való szex, mert nagymértékben veszélyezteti a születendő utód egészségét és életét.
De amúgy meg ha mindketten akarják, és 100%, hogy nem lesz belőle gyerek, akkor tőlem csinálhatják, engem nem érdekel, csak lehetőleg ne verjék nagy dobra.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!