Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akik fiatalabb korukban sok buliban alkalmiznak, később könnyebben elköteleződnek vagy nincs összefüggés?
Figyelt kérdés
Létezik ez a dolog, hogy kitombolja valaki magát? Vagy aki fiatalabban vágyik a gyakori impulzusra az később is így lesz?okt. 28. 09:47
3/6 anonim 

válasza:

válasza:Nincs összefüggés, bármily meglepő az emberek változnak.
Én pl fiatalon kamaszként meg egyetem alatt nem jártam bulizni szinte soha, ha mégis akkor éjfélre kb otthon akartam lenni.
Nyilván az volt, hogy vagy a szülői házba megyek haza, vagy a kollégiumba.
Most 27 vagyok, van egy alberlet amiben egyedül lakok, senkihez nem kell alkalmazkodni, ezerszer szívesebben megyek bulizni és erek haza hajnalba mint eddig valaha.
4/6 anonim 

válasza:

válasza:Teljesen egyénfüggő, sőt a fordítottja is előfordul. Mármint hogy valaki fiatalon tele volt gátlásokkal, komplexusokkal és e miatt nem mert élni, alig-alig volt kapcsolata, de később belátja hogy csak egy életünk van és habzsolásba kezd.
5/6 anonim 

válasza:

válasza:Qrvábol lesz a legjobb feleség azt mondják nem?
6/6 anonim 

válasza:

válasza:Akkor a rosszlanyokhoz jaroknak nagyobb esellyel jo lesz az eletuk. Jo tudni, na erre befizetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!