Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők egy része miért olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők egy része miért olyan kényes, ha szexről van szó?

Figyelt kérdés
Egész egyszerűen elveszi tőle a kedvemet, hogy állandóan valami gond van. Most csíp, fáj, így nem jó, úgy nem jó, csináljam hosszabb ideig. Jaj kiszakad, vigyázz nagyon. Őrület.
okt. 28. 11:05
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
76%
Szexelj férfiakkal.
okt. 28. 11:23
 2/34 anonim ***** válasza:
91%

Hány nővel volt dolgod, hogy ezt a véleményt kivetíted a nőkre?

Amúgy abba nem gondoltál bele, hogy te valamit rosszul csinálsz és azért csíp vagy fáj nekik? Esetleg azért mondja csináld hosszabb ideig, mert te egy perces pasi vagy ő pedig még nem tudja elkezdeni élvezni se, te meg végeztél?

(Mielőtt nekem támadnál férfi vagyok én is)

okt. 28. 11:29
 3/34 anonim ***** válasza:
23%

2/ Nem, ez szimpla lány parázás, ilyen nálam is volt a kezdetekkor! Ennek a vége mindenképp szakítás lesz! (Mivel engem is dobott az akkori pasim) Többnyire tizenéves korban van ez a fajta viselkedés.

- A kérdezőnek pedig: vagy kitartasz mellette és elviseled a korai hisztit míg ki nem növi, vagy? Keresel másik lányt.nem minden lány szereti és viseli el a ti perverz dolgaitokat. lehet azmiatt is. :) 26/L

okt. 28. 11:37
 4/34 BohócKolbász ***** válasza:
75%

Nem lehet hogy kicsit türelmesebbnek kellene lenni? Van olyan nő akinek érzékenyebb a puncija, jobban rá tud parázni a helyzetre.

#3 Tök jól látod! :)

okt. 28. 11:40
 5/34 anonim ***** válasza:
50%

4/ Nem véletlenül és okoskodásból írtam le te Bohóc! és egyetértek a vélemyényedel. :) (Ölelés)

Na megyek készítek ma is egy adag palacsintát.. <3 26/L

okt. 28. 11:45
 6/34 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk a nőknek nem annyi a szex, hogy bedugod löksz hármat és elmész.

Simán lehet, hogy nem elég nedves, akar azért mert szorong akar mert ilyen alkat, erre figyelni kell neked is ha kölcsönösen jó szexet akarsz.

Ahogy arra is, hogy ne nyársald fel a méhszáját, mert az fájdalmas és komoly következménye lehet.

Ha ennyire nem tudsz nem önző tulok lenni akkor inkább ne szexelj.

okt. 28. 11:46
 7/34 anonim ***** válasza:
93%

A férfiak egy része pont ilyen kényes, sőt még inkább, mert egy nem nedvesedő punci könnyebben orvosolható, mint egy nem keményedő farok.

Egyébként te is járhatsz úgy, hogy neked csíp vagy fáj, sőt férfiként olyat is átélhetsz, hogy végig rettegsz, hogy melyik pillanatban fog kettétörni a farkad.

Az meg fizikai tény, hogy a gumi ki tud szakadni. Ha nincs gerinced, dönthetsz úgy, hogy nem veszel tudomást a besikerült gyerekedről és élsz tovább, mintha mi sem történt volna. A nő ezt biológiai okokból nem teheti meg.

okt. 28. 11:54
 8/34 anonim ***** válasza:
82%
Kár, hogy anyád nem volt kényes és nem ragaszkodott a gumihoz.
okt. 28. 12:00
 9/34 anonim ***** válasza:
38%

Az igazi nő szereti, ha fáj, csíp, ha szárazon bevered...

Esetleg figyelhetnél a nőre is.

okt. 28. 12:45
 10/34 anonim ***** válasza:
74%

Ha valami nem kényelmes, teljesen mindegy a férfinak vagy a nőnek, akkor abban a helyzetben nem is tudsz ellazulni normálisan. Váltani kell, kész. Ez nem hiszti. Nekem 3 gerincműtétem volt már, igen, van amikor szólok a páromnak hogy na ezt most hagyjuk mert fáj, nem jó, ezzel soha semmi gondja nem volt. Csináltuk máshogyan.

Ha fáj a lánynak, mivel gondolom az írásodból fiú vagy, akkor ott lehet hogy veled is gond van, nem?

Hosszabb ideig csináld... Hát ebből arra tudok következtetni, hogy ha nem vagy gyorstüzelő, akkor a lány nem tud elélvezni melletted, és azért mondja mert ő még nem elégült ki. Ez is elgondolkodtató lehet,hogy kellőképpen oda figyelsz e rá...

okt. 28. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!