Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kit izgat a tudat, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit izgat a tudat, hogy hagyja másnak dugni a pàrjat? sokszor olvastam,hogy a férfi tagot izgatná,de meg felhozni se meri a pàrjanak.

Figyelt kérdés
Nyilván ha a nőnek is vonzó a pasi akkor se megy bele ? Főleg egy hosszú kapcsolatban ez nem dobja fel a szexet? inkabb a megcsalás?

okt. 28. 14:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
4: és mit reagált?
nov. 2. 07:07
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Hármasban csináltuk egy barátnőmmel,olyankor volt amikor csak néztem őket,nekem nagyon bejött.
nov. 2. 11:53
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Emgem izgat.
nov. 2. 15:07
 24/29 anonim ***** válasza:
62%

Lehet, hogy jó lenne, de attól tartok, hogy valami nemi betegséget elkapnánk a 3. féltől. Vannak elég durva betegségek Aids-től kezdve kankóig, hpv-nek is van vagy 40 fajtája és nem is mindre oltanak. Gombás megbetegedések stb...

Ezért hát maradok hűséges a páromhoz, mert én se akarom megfertőzni semmivel és ezt várom el tőle is, hogy csak velem szexeljen.

nov. 2. 16:58
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
#24 és mi a garancia arra, hogy a párod hűséges és nem szexel mással?
nov. 2. 17:01
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgat.
nov. 7. 16:14
 27/29 anonim ***** válasza:
#25 Jelenleg nincs párom, de úgy gondolom jó emberismerő vagyok és észre venném, ha becsapna. És olyannal nem is jönnék össze akiről már előre látom, hogy nem őszinte ember.
nov. 7. 16:22
 28/29 anonim válasza:
100%
Nalunk (27f,23l) evekota vannak jelentkezok akik megdongegik ahogy kell, aztan enis.
tegnap 12:43
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Elméletben rohadt izgató
tegnap 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!