Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szólnátok ha ti vennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha ti vennétek el a másik fél szüzességét?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok a szüzességről? Kort és nemet is írjatok légyszi.

okt. 28. 17:14
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
73%
Egyszer vettem el, többet nem teszem. Átlagnál nagyobb a méretem, küzdelmes volt. Én jobb szeretem azokat akik vágynak a nagyobb méretre..
okt. 28. 17:16
 2/29 A kérdező kommentje:
Mi a méreted ha nem titok?
okt. 28. 17:18
 3/29 anonim ***** válasza:
64%

Van jó és rossz tapasztalatom is szűz lánnyal, csak akkor érdekelne, ha fejben készen áll rá és kellően izgató, perverz csajról van szó.

Még akár különlegesebb, perverzebb dolgok is izgatnának, akár még szüzesség elvétel előtt, vagy maga az esemény lenne olyan.

okt. 28. 17:21
 4/29 anonim ***** válasza:
45%
Fiatalon nem érdekelt volna ha a partnerem szűz mert nekem sem volt túl sok tapasztalatom. Így bőven 30 felett már nem akarnék tanítóbácsi lenni. Inkább legyen az ágyban egy szintén tapaszalt, tüzes szuka mintsem nyögvenyelős együttlét.
okt. 28. 17:24
 5/29 anonim ***** válasza:
93%
Fiú szüzességét már vettem el annak idején. 45/N.
okt. 28. 17:26
 6/29 anonim ***** válasza:
94%

Volt már ilyen háromszor is ( a harmadik a férjem lett:)). Mit szóltam volna? Nagyon semmit. Esetében csak meglepődtem, mert sokkal helyesebb annál, minthogy 20 éves kora végefelé ( amikor összejöttünk), még szűz legyen. Na meg azért is meglepett, mert a tapasztalatlansága ellenére lényegében a kapcsolatunk kezdetétől egyedül vele volt/ van orgazmusom. Előtte senki mással nem volt 5 évig, mióta szexuális életet éltem. Mi most már több mint 15 éve vagyunk együtt:)

39/N

okt. 28. 17:26
 7/29 A kérdező kommentje:
3. válaszoló milyen perverz dolgokra gondolsz?
okt. 28. 17:31
 8/29 anonim ***** válasza:
75%

Én nagyra tudnám értékelni.

Ilyen ajándékot egy nő életében csak egyszer adhat, mindösszesen csak egy embernek.

okt. 28. 17:34
 9/29 anonim ***** válasza:
87%
5 szüzességet vettem el.
okt. 28. 17:35
 10/29 anonim ***** válasza:
88%

Ideáig életem során kettő ilyen megtiszteltetésben volt részem. Maga a szüzesség tulajdon képpen nem nagy dolog, viszont, hogy valakiknél én voltam az első az egy meghatározó élmény mindkét félnek.

Mivel nős vagyok, ilyen már biztos nem lesz.

Férfi 47.

okt. 28. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!