Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk titket mennyire szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemetnikolette kérdése:

Fiuk titket mennyire szokott zavarni amikor egy lány sokkal tágabb mint az átlag ,mind a két nyilásnál és a fisting az egyik fetishe, ez kisebbségi komplexust is okozhat és le lomboz, vagy inkább izgalmas és izgato szerintetek???

Figyelt kérdés

okt. 28. 21:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Nem találkoztam még ilyen nővel, de én dobnám.
okt. 29. 08:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Szűk muff az igazi.
okt. 29. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem izgató lenne, még nem találkoztam ilyen nővel. De lennének kipróbálható ötleteim...
okt. 29. 12:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar. A tágban tovább bírom neki adni:) és fistelném is nagyon ha szeretné, de nem találtam meg ilyen csajt sajnos.
okt. 29. 12:59
 15/16 anonim ***** válasza:
A németek szeretik. Mindíg mikor összefutunk mondják: gúten tág!
okt. 29. 17:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Régóta izgat a dolog nagyon! De vastagságra leginkább átlagos vagyok, olyan 4,2-4,5. Kicsit tartanék tőle, hogy normál szexszel nem tudom kielégíteni a partnerem. Az öklözés maga izgat, de sajna, mivel nagy kezem van, még sosem fért be senkinek. Nagyon max 4 ujjam ment be és ott volt már fájdalom. Pedig síkosítottunk bőven, türelmes voltam és fokozatos. Egyébként imádom az anált is… de ha ott is túl van tágítva…. Nem tudom. Brutál libidóm van. Átlagban egy este a 4 menet számomra átlagos. Ezt nem nagyozolásból mondom, egyszerűen nekem sok menet kell, hogy kielégüljek. Kérdés, hogy én el tudnék-e élvezni a partner nyílásaiban többször. Vonzanak az extrém dolgok. Passz. A páromat ezek nem vonzzák, elég vanilla, így max egy vibrátort dugtam a farkam mellé, de az már extrém feszített mindkettőnket.

A kérdésre válasz: ha egy ilyen partnerrel közösen ki tudnánk elégíteni egymást, tetszene nagyon. Izgat! De ha nem működne, valszeg rövid úton könnyes búcsút vennénk.

34/F

okt. 30. 03:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!