Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt vettem észre hogy a cigánylányok segglyuka sokkal édesebb ízü mint a nem cigányoké. Más szerint is ?
Figyelt kérdés
okt. 28. 21:37
3/21 anonim 

válasza:

válasza:És tényleg melegebbek pár fokkal odabent?:D
4/21 A kérdező kommentje:
Igen , így is lehet mondani.
okt. 28. 22:12
5/21 anonim 

válasza:

válasza:Hármas: igen. Nyilván nincs hőmérő a farkamon, de lágyabb, selymesebb, melegebb a farkamnak is. Két roma csajom volt. Vad természettel, de az ágyban : 10+ . A legjobb értelemben írom, szívják magukba az embert. És jó elveszni bennük.
8/21 anonim 

válasza:

válasza:Sztem tesztelem majd, h dugok egy brazilt es egy feheret, es lenyalatom utana a csajokkal. Amelyik kevesbe fintorog azert edesebb.
9/21 anonim 

válasza:

válasza:Kizárt dolog , mert nem tudom!
Neked nem mondták még, hogy a "Nyald ki a picsám!" csajok szájából a puncira (és főleg a klitorisz környékére) vonatkozik? 🙄
Ne legyél hülye, mert ugymaradsz és az utolsó rühes ribi is meg fog csalni!
10/21 anonim 

válasza:

válasza:A puncijukkal is foglalkoztál vagy a cigányok azt nem szeretik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!