Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan készüljek életem első rosszlány látogatására?
Figyelt kérdés
Már nem vagyok annyira fiatal, 34 vagyok, de még sohasem voltam rosszlánynál. Mi a menete, kb hogy zajlik ez? Mire figyeljek?okt. 29. 10:50
2/6 anonim válasza:
Nem kell izgulni.
Azaz, kell, de nem úgy.
Fogad, ha nem nagy paraszthoz mész, akkor megkínál valami innivalóval. Utána spangli, majd kefe, végül elmész és hazamész.
Ennyi.
Ja, fizetni is kell. Aktus előtt.
3/6 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem ne menj:) annyira flegmak bekeozeltek lettek hogy ez inkább rossz élmény talán ha százból egy aki tényleg odaadó, meg persze könnyű elkapni ezt azt
4/6 anonim 

válasza:

válasza:Van egy csomó vélemény leírva a rl.hu-n, leírják azt is, hogy hogyan volt, olvasd.
5/6 anonim 

válasza:

válasza:Azon lesz,hogy 1 perc alatt elsülj. Utána nem áll újra neked,pénzt odaadod és csá. 😀 neki csak egy bankó vagy. Vagyis sok- sok bankó,akit ki kell facsarni,aztán menjen már. Ennyi
6/6 anonim 

válasza:

válasza:A csajtol kene megkerdezni, h kis vagy nagy cimletek jonnek be neki. Mindkettonek megvan az elonye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!