Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit csináltok a farkatokkal, amikor élveztek?
Figyelt kérdés
Itt most maszturbálásra gondolok. Gyorsabban veritek, megszorítjátok, elengeditek, fejitek?okt. 29. 13:11
11/20 anonim 

válasza:

válasza:Én folytatom a verést, olyan ütemben hogy amikor spriccel megállok, verem, spricc, verem, spricc
13/20 anonim 

válasza:

válasza:Tempót válogatva tudok a legjobban. Jobban felmegy a pumpa is ha nem megállás nélkül csinálom. Meg ha nővel vagy azok sem szeretik ha egyforma ütemen csinálod nekik elejétől végéig.
14/20 anonim 

válasza:

válasza:Én a heréimet masszírozom viszonylag erősebben. Vannak nagyon jó pontok és kicsit fáj is.
"Hagyományosan" verem , főleg a makk és a "test" között a fitymaféknél és az utolsó pillanatban abbahagyom ott és jön a heremaaszirozás
15/20 anonim 

válasza:

válasza:Verem tovább egy darabig még, csak jóval lassabban
17/20 anonim 

válasza:

válasza:Elengedem, aztán húzok rajta párat, nagyon jó érzés úgy.
18/20 anonim 

válasza:

válasza:Megállok spricc előtt néhány másodpercre, majd mikor jön a spricc, ismét gyorsan tempósan izgatom, majd spricc után még folytatom finoman fél percig, nekem így a legjobb. Szex után is sokszor jobban szeretem magamnak befejezni (amúgy is mindig testre vagy szájba élvezek), mert a párom nem tudja elkapni pontosan, hogy nekem hogy a legjobb érzés, nincs is hogy érezze. Szerencsére nincs nálunk gond ebből.
19/20 anonim 

válasza:

válasza:Eleinte lassan azt ahogy jön azérzés gyorsabban mikor már majdnemelmegyek akkor lassabban aztán megint gyorsitok.
20/20 anonim 

válasza:

válasza:Amikor épp spriccelek akkor megállok, lövések közben húzok rajta 1-2-t, utána még kb. fél percig húzgálom lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!