Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok akik itt küldenek intim képet,nem féltek hogy a napiszaron köt ki a kép? Minap is láttam egy csipeszes cicijű csajt innen.
Figyelt kérdés
okt. 29. 14:19
2/17 anonim 

válasza:

válasza:Én egyszer sajnos így jártam ( nem, nem a csipeszes vagyok) azóta soha senkinek . Szerencsére sikerült le szedetni
3/17 anonim 

válasza:

válasza:Ez a "Küldesz képet magadról?" még megy?
4/17 anonim 

válasza:

válasza:Eddig még sosem küldtem itt olyan képet.
Máshol igen, de ott is megválogattam, hogy kinek és mit.
5/17 anonim 

válasza:

válasza:2, ha egyszer felkerült azt valaki lementette. Nekem az összes kép automatikusan mentve van a gépre onnan, van kb 10 évnyi cuccok lehet te is köztük vagy😱
6/17 anonim 

válasza:

válasza:Én kapok sokszor de eszembe nem jutna továbbküldeni…
8/17 Kv-An 

válasza:

válasza:Totál felismerhetőt, arcos intim fotót nem kuldünk. A többit meg pl. a pixi galériájában is megvan, volt. An
9/17 anonim 

válasza:

válasza:Ezért nem küldök intim képet alapból senkinek, de itt arccal se akkor se ha nem intim kép.
10/17 anonim 

válasza:

válasza:Alapszabály, hogy ismeretlennek (s ismerősnek is csak alapos meggondolás után) megy olyan kép ahol bármi alapján felismerhető vagy.
Itt küldözgető csajok... hát bro' nem csajok lesznek azok 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!