Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk nektek ha végetér egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemetnikolette kérdése:

Fiuk nektek ha végetér egy párkapcsolat a kozosen használt szexjatekokkal mit csináltok???

Figyelt kérdés

Nekem van egy eros segédeszkoz maniam. Szeretem és gyüjtöm oket ,de eléggé drágák. Akinek van fölösleges vagy kidobásra szánt,én szivesen fogadnám.

Foleg a méretesebb jatekokat.

okt. 29. 16:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Maradt egy kettő veszekedés után. Eltettem hátha...

Nem túl drágák és nem túl nagyok csak olyan prűd kiváncsiskodás vicceskedés volt.

okt. 29. 16:24
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Amit én vettem nálam marad amit ő vett ő viszi. Nyilván nem adok ajándékba senkinek semmit, következőnél használható ha nyitott rá.
okt. 29. 16:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
eladom neten :DDD oszt cső
okt. 29. 16:58
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

"Nem túl drágák és nem túl nagyok csak olyan prűd kiváncsiskodás vicceskedés volt."

prűd vicceskedés??? az mi a fenét jelent

okt. 29. 17:03
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Semmit, neki adom
okt. 29. 17:07
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
#4 azt hogy nem voltunk olyan szexmániás szexorgiás mesterek hanem viccből kivancsiságból vettünk 1-2 kis semmiséget amiket kb 1-2 alkalommal használtunk mert nem voltunk olyan "eszközösek"
okt. 29. 17:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem drága és nagy cuccok vannak, van bőr szíjas bilincs, nyakörv, de ilyen pár ezer forintos tétel.

Az új partnerem nem akarta használni, mivel régebbi partnertől kaptam (volt amit csak úgy, volt amit karácsonyra). Elraktam később még jól jöhet, max kidobom, ha nem kell.

okt. 29. 17:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
En a paskolotol nwm tudok megszabadulni, sztem nem is volt hasznalva. Na mind
okt. 29. 17:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

6 os ja hogy úgy vicces.. értem

fel nem fogtam mi a vicces egy dildón :D mármint 20 éves agy fölött

hát szte 99% unk így nyomja ahogy te. hát csak ki ki próbáljuk, ki a fene gyűjt 15 öt és csinál szexpartit a bnője köré.

okt. 29. 17:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nagyobb gondot jelentene, mint az "egyébb" vagyon megosztás...

16, 17 év alatt jó sok mindent beszereztünk.

okt. 29. 17:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!