Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy a nő hazudik a fogamzásgátlóról?
vagy kilyukassza a gumit?
10 nyilván mind a két eset nagyon gáz valójában, de ha nem akarsz gyereket akkor ahhoz a megfelelő fogamzásgátlás elengedhetetlen. Az időben kihúzom pedig soha nem is volt fogamzásgátlás.
okt. 29. 21:42
12/22 A kérdező kommentje:
10 csak ez a 2 volt, és mi lett ebből gyerek szakítás, vagy tovább próbálkozik?
okt. 29. 22:17
Ilyen tapasztalatom szerencsére nem volt, azonban olyan, hogy nem engedte a lány a gumit felhúzni és erőszakoskodott, hogy nem lesz baj, igen, vele gyorsan le is zártam a kapcsolatot, meg volt olyan is, hogy nagyon sajnálkozott, hogy felhúzom, hiszen ő kiszámolta a napokat. A párom sem szereti a gumit, de nem igazán tudja miért nem, pedig azt sem érzi amikor elélvezek benne. Ja volt olyan (komoly, csak egy hajszálon múlt a házasság) barátnőm is, aki szintén gumi nélkül szerette, de mivel ő sem védekezett, rendre kihúztam és leszopogatta, nehogy az előváladék becsepegjen, majd mikor ő elélvezett én is elélveztem a szájában és lenyelte. Ő mondjuk, akkor sem szerette a punciba élvezést, amikor gyógyszert szedett, mert azt mondta, kellemetlen az utóhatás.
okt. 29. 22:46
Előfordulhat ha valami kőgazdag pasi vagy és be akar palizni a csaj. Ha nem vagy milliárdos akkor szerintem ez a veszély nem fenyeget 😃
okt. 29. 23:02
Az emberek fogamzásgátlás terén olyan hülyék, mint a kivert lóf@sz.. Szerintetek miért vagyunk 8 milliárdan ezen a bolygón?
okt. 29. 23:27
17/22 A kérdező kommentje:
14. de aki nem engedte a gumit, akkor azzal nem is szexeltél, vagy orál? cigányok volt valamelyik?
15 franciaországban a törvény tiltja az apasági tesztet. itt is az állástalan nő, ey idő után beéri az átlagos Joeval. főképp hogy ez egy szegény ország, és a milliomosok nem olyan gyakoriak, és meg kell élni valamiből. szerintem nagyon gyakori ez. de erről a nők nem beszélnek. pedig ezeket a sztorikat ők tudják igazán. meg az áldozatok. de gondolom a többség nem olvassa a kérdésemet, sajnos. én mindenkit fel szavazok. amig a témához szól
Exem így akart 'megfogni', szedte a fogamzásgátlót de valójában nem nyelte le. Tudta hogy nem akarok gyereket mégis bepróbálkozott. Szerencsére nem lett probléma mert akkor se élveztem bele soha, de az eset után kidobtam a nőt.
okt. 30. 05:50
Azt nem tudom mennyire gyakori, de velem megcsinálta az exem, hogy a tudtom nélkül abbahagyta a fogamzásgátló szedését.
Együtt éltük, és nem zárkóztam el a gyerekvállalástól, viszont megbeszéltük, hogy várunk még egy évet,2009-et írtunk, gazdasági válság volt, az ő cége is majdnem bezárt, és elkezdett egy sulit aminek elvégzése után lett is volna egy biztos munkája. De ő nem bírt várni, és ősszel arra mentem haza, hogy egy pozitív terhességi teszt van a mikró tetején. Akkor beletörődtem, de miután megszülettek az ikrek, jött a következő döfés, hogy már nem kellettem neki mint férfi. 7 évig tűrtem, és akkor adtam ki az útját.
Még egy hasonló esetről tudok, az akkori cégemnél, ott nem éltek együtt, csak a nő így akarta megfogni a pasit, apasági per is lett belőle.
okt. 30. 07:16
Ha jobban belegondolunk, egyértelmű, hogy sz@r került a palacsintába e téren.. Különben nem lennénk ilyen sokan, 8 milliárd ember ezen a bolygón. Ha a fa$z feláll, gyerek lesz belőle. Ez nagyon el lett kúrv@ szerintem, vagy Isten a bolondját járatja velünk, sokkal korrektebb lett volna, ha a szaporodás úgy történik, hogy a csaj, meg a pasi ia megnyom egy gombot, ha gyereket szeretne, és ekkor, és csakis ekkor megszületik a gyerek.
okt. 30. 16:36
Kapcsolódó kérdések: