Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfinek hogy jobb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek hogy jobb a lovagló póz?

Figyelt kérdés
Mint nő nekem, ha felül vagyok a szexben, lovagló póz, sokkal élvezetesebb a dörzsölés miatt ha előre hátra mozgok, tekergek, körözök a férfin. Ez nektek férfiaknak is jó vagy inkább azt kedvelitek ha a nő fel le mozog akkor is ha ő van felül?

okt. 29. 21:36
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
85%

"sokkal élvezetesebb a dörzsölés miatt ha előre hátra mozgok, tekergek, körözök a férfin"

Egy férfinak is sokkal élvezetesebb ez.

Plusz a dologban, ha arcal vagy felé és nem háttal.

okt. 29. 21:39
 2/33 anonim ***** válasza:
93%

Én azt vettem észre, hogy azt szeretik, ha fel le mozgok. Főleg ha ilyen "twerk" mozdulattal csinálod.

A tekergést is szeretik amúgy, de az szerintem ilyen kicsit szünet tartás végett. Még úgy volt vele a legtöbb partnerem, hogy hagyta, hadd csináljam, ha nekem így jó :D

De én nő vagyok, és ezek csak az én tapasztalataim.

okt. 29. 21:39
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan semleges attól függ elkapjuk e a pont jó ütemet. De én férfiként szeretem ha 60-70%-ban inkább en irányítok. Kinek mi
okt. 29. 22:09
 4/33 anonim ***** válasza:
78%

"előre hátra mozgok, tekergek, körözök"

Nekem ez egyáltalán nem oké. Nem vagyok kispárna, és így csak eltöröd a farkamat.

"Ez nektek férfiaknak is jó vagy inkább azt kedvelitek ha a nő fel le mozog"

Egyértelmű: fel-le, fel-le.

okt. 29. 22:59
 5/33 anonim ***** válasza:
89%
A dörzsölés kevésbé intenzív érzés mint a le-fel mozgás. Ettől még aki rád van kattanva mindkettőt élvezni fogja.
okt. 29. 23:00
 6/33 anonim ***** válasza:
76%
#5, nem! Nem fogja élvezni. Lekókadt farok, és lógó gumeszvég lesz a jutalom.
okt. 29. 23:17
 7/33 anonim ***** válasza:
85%
Ha beleguggolsz és fel le...
okt. 29. 23:20
 8/33 anonim ***** válasza:
92%
55F. Nálunk a lovagló a kedvenc. Szoktuk váltogatni, hogy hanyatt fekszem vagy felülök. Felülve a feleségem fel-le mozog, és ez elég erős inger, amit nem bírnék nagyon sokáig, meg neki is komolyabb erőfeszítés. Hanyatt fekve ő fel-le és előre-hátra is mozog, ebben a helyzetben enyhébb az inger, jobban tudom szabályozni az izgalmi állapotomat, ilyenkor kicsit lazítok és rá figyelek jobban, de nekem is jó így. A cél hogy a feleségemnek jó legyen, nekem bárhogy is lesz jó lesz a végén. A fő izgalom a másik izgalma, úgy csinálja ahogy neki a legjobb, de szoktam jelezni ha nagyon sietne, szeretem ha tovább tart, és esetleg ő többször is elélvez. Az előre-hátra mozgást is lehet erősebben csinálni, így a férfit is erősebb inger éri, ilyenkor tágabbnak érzem a hüvelyt, de az is jó. És még egyszer, minél jobb a neki annál jobb nekem is, inkább a mindkettőnknek jó intenzitást és ritmust kell megtalálni.
okt. 29. 23:20
 9/33 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ mennyire érzékeny a partner. Ez a póz és így ahogy akarod általában érzékenyebbeknél működik, vagy max ha már voltak előtte más pózok is és mindjárt elmenne akivel csinálod. Nekem csinálta barátnőm ezt első póz volt első szexünknél meg akarta mutatni mit tud hat 5p utan olyan volt a farkam h imádkozhattunk volna vagy akármi akkor se állt vna újra fel míg nem váltottunk pózt.
okt. 29. 23:35
 10/33 anonim ***** válasza:
80%
#9 kókadtan pedig már nem tudod benyomni. Főleg ha ott a lottón. Az csajoknak még oké, de mi tudjuk: egy lekókadt gumis farok csak a zuhanyzóba megy be. Max egy szájba, de annak sincs értelme máe
okt. 29. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!