Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfinek hogy jobb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek hogy jobb a lovagló póz?

Figyelt kérdés
Mint nő nekem, ha felül vagyok a szexben, lovagló póz, sokkal élvezetesebb a dörzsölés miatt ha előre hátra mozgok, tekergek, körözök a férfin. Ez nektek férfiaknak is jó vagy inkább azt kedvelitek ha a nő fel le mozog akkor is ha ő van felül?

okt. 29. 21:36
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
65%

Akarom mondani:

nem tudod benyomni. Főleg ha ott a KOTTON

okt. 29. 23:49
 12/33 anonim ***** válasza:
79%

10#

Életembe nem koncentraltam ennyire még h vissza hozzam magam de sikerült nyilván utána meg minel hamarabb le akartam rendezni az egészet nehogy megint ez legyen így összességében nem volt jó. Ha először taliztok nem ajánlom nyilván ha már össze szoktatok működhet.

okt. 30. 00:01
 13/33 anonim ***** válasza:
74%
Én úgy nem tudok élvezni ha előre-hátra dorzsolod csak, órákig csinálhatom akkor. Amikor fel le csinálod, na az a tuti.
okt. 30. 05:11
 14/33 anonim ***** válasza:
72%
Attól függ milyen a punci belülről, mindegyik más. Menet közben derül ki hogy a jobb.
okt. 30. 05:54
 15/33 anonim ***** válasza:
23%
Feleségemmel a kedvencünk lett. Szemből ül rajta, én a derekàt fogom, és segítek emlegetni. Ha közben enyhén csikizem, amit szeret, azzal meghosszabbítom az aktust, és élvezi. Pihenésként ràmhasal és ő csikiz. És innen újra lovagoltatom fel-le. Hosszan kedveljük, kedvencünk lett.
okt. 30. 06:34
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Is-is, mindkettő nagyon jó, ha jól csinálja a csaj, márpedig kevesen csinálják jól. Intenzívebb érzéshez kell a fel-le mozgás, de a feleségem ha előre hátra mozog, azt is nagyon élvezem, főleg hogy ő ettől csúcsra jut és engem is nagyon felizgat.
okt. 30. 07:07
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
A 8-assal és a 16-ossal osztom a nézeteket. Nekem ígyis-úgyis jó lesz a végén. Ez a póz a kedvesemről szól. Ő neki így 3x orgazmus is simán összejön. Kombinálni szokta a fel-le mozgást, az előre-hátra. Mikor orgazmusközelben jár beleüp mélyen és nyomja magát ahogy bírja. Néha alig bírom tartani magam. Elképesztő szexi,kívánatos soha nem lankadnék le csak mert nem reszelünk mint állat. Utána mindig úgy folytatjuk ahogy én szeretnék elélvezni. Komolyan van olyan férfi aki ettől is megfosztaná a nőt? Legalább a lovaglót had csinálja úgy ahogy ő élvezi. Lehet ezért nincs orgazmusa sok nőnek, még ennyit is sajnálnak a puhapötsüek. Nem tudja a nő kitapasztalni mit élvezne, mert állandóan baszogatják meg kontrollálják még ebben is.
okt. 30. 08:39
 18/33 GFman ***** válasza:
Nekem a legtöbb nő fel-le mozgott!Pihenésképp lehet közben a csípőmozgás előre-hátra.Mindkettőt szeretem, de eldurranni a gyorsabb fel-le tempótól fogok.Egyszer voltam olyan csajjal, akinek az volt a lovagló, hogy ráült és várta, hogy én toljam neki alulról, de egyébként meg sem mozdult.
okt. 30. 16:04
 19/33 anonim ***** válasza:
27%

Tényleg nincs már olyan nő, aki képes belefektetni az energiát egy MINŐSÉGI szexbe? Mi ez a csiklós kavargatás? Kislányoknak való, felfelé ívelő és kemény farokkal ezt nem lehet eljátszni.

Életveszélyes! Régen nem szexeltek már, de egy ilyet inkább köszi, kihagynék

okt. 30. 20:19
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
19 rólad árul el ez a komment rengeteget. Nem minősítelek, megtetted saját magad.
okt. 30. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!