Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A foglalt pasik, nők figyelme hízelgőbb számodra, mint a szingliké?
Figyelt kérdés
Tudom te sose csinálnál ilyent :D de tételezzük fel, hogy instán szoktál megosztani magadról felnőtteknek szánt képeket, semmi durva, semmi nem látszik direktben de azért mégis amennyit csak lehet megmutatsz magadból ezzel húzva a pasik / csajok agyát.
Ilyen esetben ha mondjuk egy olyan pasi/nő szívecskézi a képed aki 1 hónapja házasodott meg az számodra plusz elismerésnek számít?
okt. 30. 11:51
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Valamennyire igen, de azért egy férjezett nő lájkjától még nem fogok elcsöppenni :D
33F
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Persze, de nekem az a fétisem, ha más nőjét dughatom, fűzhetem. Most is flörtöltem egy kolléganőmmel. A kezét is megfogtam, mert húzta az agyam, hogy nem enged ki. Mar csak idő kérdése és a farkamon fog először a szájával, majd mindkét lyukával cuppogni. Pedig 2 gyerekes családanya. Priceless
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem, mi több, 1 évtizede nem raktam ki magamról új képet.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem tudom hogy képmegosztós - szivecskézős helyeken hogy mükszik. Némely összejöveteleken úgy tapasztaltam hogy a férfiak nagyon körüldongtak tudván hogy férjezett vagyok.
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem. Magamra vonatkoztatva nem okoz semmi többet mintha más tenné, csak azt ítélem el kicsit, aki házas létére ilyeneket szivecskéz. És kicsit sajnálom is a párját.
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem. Inkább pont taszítóbb lenne. Ne akarjon egy olyan nő vonzódni hozzám, aki nem tudja mit akar az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!