Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a jó telefonszex/szexchat?
Figyelt kérdés
Még nem volt igazán jóban részem és úgy érzem, nem is vagyok túl jó, kreatív benne.
Tapasztaltak! Mitől, hogyan lesz ez jó?
okt. 30. 14:38
31/38 anonim 

válasza:

válasza:#30
Azt igyekszem mindig a partnerhez igazítani, amennyire lehetséges
32/38 anonim 

válasza:

válasza:Engem egyszer egy hölgy az első küldött chat utàn lapàtra tett, mert semmi izgalmat nem talâlt benne.
A célom körülírni az előzményeket, hogy abból kívàncsian lehessen vàrni a vulkàn kitörést.
Neki nem volt türelme! Lehet, hogy rögtön a közepébe kellett volna vàgnom???
( Volt bőséges szókincsem, pedig FFI vagyok).
33/38 Senior Séf 

válasza:

válasza:Most már majd, ha gyereket akartok, azt is a telefonnal hordatjátok ki?
34/38 anonim 

válasza:

válasza:#33 Értem az aggódalmadat, de részemről a természetes dolgokat nem a gépekre bízom.
36/38 anonim 

válasza:

válasza:#23as
Itt találtam eddig egyetlen egyet akivel tényleg szuperül működött minden. Kb a 30 próbálkozásból.
19es voltam
37/38 anonim 

válasza:

válasza:#25 hàt akkor csak velem nem sikerült ez neked ezek szerint...
19es voltam
38/38 anonim 

válasza:

válasza:Párommal mikor még külön éltünk sokszor telefonszexeltünk.Nagyon élvezetes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!