Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lehet ez nála, miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez nála, miért gondolhatja ezt? Lent írom a sztorit

Figyelt kérdés
Szóval röviden annyi, hogy a pasi azért nem mer àllìtólag ismerkedni, mert gátlásos a kicsi intim mérete miatt és ezért jár örömlànyhoz.
okt. 30. 14:55
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Te vagy az? Vagy miért érdekel
okt. 30. 15:03
 2/10 GFman ***** válasza:
100%
"Miért lehet ez nála?" A leírásban Te magad válaszoltad meg! Mert kicsi a farka!A rosszlányoknál nem érdekes a farokméret, nekik csak a pénz kell, nem fognak válogatni!A pasi meg minek fusson felesleges köröket a nőknél, ha utána meg elhajtják a mérete miatt.Gondolom neki így kényelmesebb.
okt. 30. 15:10
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Egy ilyen kisfarkú írhatna. Nagyon-nagyon szűk vagyok, eddig csak egy pasi volt akivel élveztem is a szexet, annak 9cm volt felállva. Másokkal csak kínszenvedés mindig a szex... 😔
okt. 30. 15:22
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Nekem a 9cm is nagy!!! Írjon egy 5centis! Ő lesz az én Hercegem!!!
okt. 30. 15:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Popóba bírnám
okt. 30. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
3-as, mennyi privátot kaptál eddig? 😂
okt. 30. 16:53
 7/10 anonim ***** válasza:

6

Párat...

okt. 30. 17:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Instant delete volt?
okt. 30. 19:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Mesélek7Mesélek valamit inkább, az sokak szemében megválaszolja majd a válaszát.

Nekem 18 cm. Persze, most egy csomó nő fogja írni, hogy az nem kicsi bla bla bla...

úgy 8-10 éve olvastam egy tanulmányt, a nők perifériás látásáról, és elgondolkodtam rajta. Egy nő akkor is méreget, amikor a szemedbe néz. Nem túlzás ez így van. Felütötte a fejemben egy gondolat, hogy kitömöm az alsómat.. Persze, vicces és gyerekes húzás, de csak figyeljetek.. sosem ment az ismerkedés, nem vagyok jóképű alak, bár elegáns a stílusom, és szeretek színpadiasan viselkedni, ez volt akinek bejött még a kitömés előtt, de utána, bárkit feltudtam volna szedni. Egyáltalán nem túlzok, egyszer a buszon egy nő valósággal rám feküdt.. kikezdtem mindenféle nőkkel, szépekkel, csúnyákkal egyaránt. De nem ez a durva, voltak házas, vagy párkapcsolatban élő nők is. Persze, tudom nyilván mindenki azt gondolja, hogy nyilván mindenféle olcsó nők, de ki kell ábrándítanom mindenkit... Rengeteg korrekt, teljesen normális nő is volt köztük. Sokan, most azt gondolják rólam mekkora rohadék vagyok.. De ki is a szemét? Sokan fel sem tudják fogni, mekkora jelentősége van a nők szemében egy méretes f... Kedves kérdező. a méret hibád nem a te bűnöd, ilyennel születtél, és ez nem baj. Tudod mi az igazi bűn. 3 gyerekes anya létedre más péniszér csücsülgetni, a pillanatnyi örömért. Így legfeljebb az állatok viselkednek..

okt. 30. 20:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Leírtad a kérdésedben a választ amit tudsz magadról. Ami még nem teljesen tudatosult benned, hogy valójában a teljes magszemélyiséged szorongásokkal terhelt. Mindig szorongsz, aggódsz valamiért, ami közül a méreted csak az egyik.
okt. 30. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!