Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves férfi nem tud elmenni?
Pár hónapja randizok ezzel a sráccal, a szexuális életünket leszámítva minden ideális, már többször szerette volna kimondani, hogy egy párt alkotunk, de bennem olyan frusztrációt okoz ez a probléma, hogy nem is vagyok biztos, hosszútávon működne ez.
Mind a ketten a huszas éveink elején vagyunk, egészséges életet élünk, sokat edzünk, mozgunk, nem használunk káros szereket, alkoholt is ritkán iszunk. Már az első szex előtt röviden beszélt nekem arról, hogy ő nehezen és későn tud csak elmenni, de igazán akkor tapasztaltam meg ezt, amikor először élesbe ment ez. Konkrétan nem volt/azóta sincs igazán reakciója, ha szájjal próbálnám kielégíteni, elmondása szerint szinte semmit nem érez ebből, az érintésre is csak akkor reagál, ha már kb. szorítom. Az óvszer felhelyezése előtt nincs problémája azzal, hogy állva maradjon akár 1 órán keresztül is, de tulzás nélkül pár másodpercen belül, ahogy felhúzza az óvszert, elkezd lankadni. Ilyenkor minimum 10 perc kell ezek után, mire bármi is elkezd történni nála. Ha nagynehezen mégis sikerül félig állva maradnia és megtörténik a behatolás, elmondása szerint szó szerint semmit nem érez belőle. Órákig tudna szexelni, mert közelébe se ér a csúcsnak.
Minden egyes alkalommal kb. ugyanaz a forgatókönyv, hosszas előjáték, óvszer felkerül, lelankad, elkezd könyörögni nekem, hogy csináljuk óvszer nélkül, vagy kiveri magának vagy átmegy a másik szobába, mert megálzva érzi magát. Egyszerűen már nem lehet így élvezni a szexet vagy együttlétet, nagyon nagy teherként élem meg ezt az egészet.
Próbáltunk több fajta, méretű óvszert, érdemi különbség nincsen egyiknél sem, nekem nem opció a hormonális fogamzásgátlás, régebben szedtem a tablettát és miután édesanyámnak volt is trombózisa, engem pedig trombózis gyanúval korházba kellett vinni, orvosi javaslatra kellett abbahagynom. Próbáltam szóbahozni nála, hogy menjen el, vizsgáltassa ki magát, de mindig megsértődik ezen, mert “ő nem beteg” és látszik, hogy megálzva érzi magát.
Egyszerűen már tanácstalan vagyok, hova tovább így?

válasza:"Nem tudom, hol olvastad az irományomban, hogy szerintem ezen nem lehetne javítani vagy fejlődni ebben, de egy valamit nem szeretek, az pedig ha valaki megpróbálja beállítani, hogy én nem vagyok empata vagy megértő."
Ezt meg honnan szűrted le? Egyszerűen leírtam az #5-ös válasz végén, hogy szerintem mennyi idő alatt lehet változásra számítani, természetesen ha az illető is akarja. Az, hogy ezt szerinted érdemes-e megvárni, vagy instant szakítasz és keresel inkább mást, az a te dolgod.
"Értékelem a segítő szándékot, de nem lehet azt mondani, hogy nem volt meg az az 1-2 hónap, ami alatt ez a téma köztünk rongyosra lett beszélve és én voltam az, aki folyamatosan megoldást próbált találni a problémára, amíg számára mindig az volt a “megoldás”, hogy csináljuk gumi nélkül. Szerintem idáig is bőven le lehetett ezt szűrni, nem vagyok annak a híve, hogy váltogassuk a kapcsolatokat és partnereinket sűrűn, de jelen esetünkben igenis eléggé abba az irányba mutat a mérce, hogy mind a kettő fél számára hosszútávon kifizetődőbb lenne a szeparáció."
Akkor szakítsatok. Nekem egyébként tökmindegy lett volna az is, ha 1-2 hónapot sem vártál volna, hanem egyből szakítasz. Tényleg a te dolgod. Én annyit láttam, hogy egy kérdező a szexualitás kategóriában kiírt egy kérdést, amelyben hosszan kifejtette, hogy mi a probléma a párjával, mikkel próbálkoztak, és kérdezi hogy hova tovább, én meg leírtam, hogy szerintem milyen okai lehetnek és mikkel lehet próbálkozni, ennyi.

válasza:11#
Szerintem valamit nagyon félre értett a kedves kérdező a válaszodban mert hibátlan. A lényeg az hogy egyiken se tudták mi a megoldás erre. Pár hónap visszafogottabb önkielégítés, pont jól jönne most nonut november elvégre. Ez olyasmi dolog mintha újra meg kéne tanulnod járni.

válasza:Én ugyanilyen férfi vagyok/voltam.
Az óvszer felhúzásakor gyors lankadás jött mindig. Valójában nálam csak látszólag volt erős a merevedés és a korral nagyon lassan, de romlott a helyzet. 30 felett lett súlyos a problémám. Elmentem pár urológushoz, kettő is volt aki röhögve mondta, hogy hiába próbálok hazudozni, nem fognak nekem Viagrát felírni. A többi meg szerintem csak símán nem hitt nekem. Kívülről ugyanis mindig is makk egészségesek néztem ki. Végül találtam egy orvost aki azt mondta megműt, pár eret el kell kötni a péniszemben. A műtét napján a kórházban reggeli viziten egy másik orvos fennhangon, hogy mindenki jól hallja, hangosan mondta hogy a "fiatalaembernek pénisz műtétje lesz", természetesen ő is röhögött közben. Ez a doki az egyik volt aki korábban azt mondta, hogy hazudozással akarok ingyen viagrához jutni. Azóta is hánynom kell, ha ez az ember eszembe jut néha.
Végül megvolt a műtétem és kicsit jobb letta helyzet. Nekem a merevedési gondom miatt akkor már 5-6 éve nem volt barátnőm. Ekkor már 43 éves voltam. Nekem kb 26 évesen kezdődtek a gondok. Eleinte én is tagadtam, hogy bajom lenne.
Végül néhány évvel később jött el véletlenül a megoldás. Rossz passzban voltam már lelkileg is és emiatt beíratkoztam egy csoportos, saját testsúlyos edzésre. Úgy 3-4 hónapja edzettem, heti 3-szor amikor megszűntek a problémáim. Ekkor kb 46 éves voltam.
Nekem a rendszres edzés végül teljesen megszüntette a merevedési gondot. Annyira, hogy olyan keményen áll, mint tizenéves koromban. Ami dühített, hogy soha egyetlen orvos sem mondta, hogy ez megoldás lehet. A legtöbb urológus akinél jártam nem hitt nekem és megalázóan bánt velem.
Az hogy nehezen megyek el, megmaradt. Erre minden nő másképp reagál.
Ha az első alkalom előtt jelzem, rákérdeznek, hogy mégis mennyire sokára megyek el. Elmondom, hogy óvszerrel több óra, ekkor azt hiszik, hogy hazudok. HA szexre kerül a sor, akkor van akit zavar, azt hiszi ő nem tetszik nekem eléggé. Van aki meg tudja tudja szokni és elfogadja ezt. Életemben egy nővel találkoztam aki rettentően élvezte, hogy nagyon sokáig tart velem a szex. Nem volt sok partnerem, lehet ezért csak egy ilyen hölgy volt.
Ha pasid nem edz, én próbálnám neki javasolni akár heti 5 edzést. Minél többet edzek, annál jobban élvezem, hogy milyen klassz a merevedésem és annál jobban kívánom a szexet.
Nekem saccra 20 évet tönkretett ez az életemből. Ez rengeteg idő. Az hogy éveken át feladtam, hogy megoldjam ezt a gondom, azért volt, mert annyira megalázóan bántak velem a dokik a magánrendelésiken is.
Sopk éven át nem csináltam mást csak dolgoztam.
Okulásképpen írtam le a sztorimat, hátha esetleg van akinek segítség lehet.
Az biztos, hogy most is másképp működök a szexben, mint a többi férfi. Az a hölgy aki imádta, hogy hosszú velem a szex, azt is mondta, hogy megfigyelte, szex közben nem tágul úgy ki a pupillám, mint a többi férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!