Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen domina?
Figyelt kérdés
Párommal szeretjük a kötözős bilincselős szexet. Álltalában én vagyok a szenvedő alany, másik oldalon olyan ügyetlen vagyok. És párom felvetette mi lenne ha egy profira bíznánk ezt. Tehát mindkettőnket kikötve, elverne, meg akár műpénisszel megdugna, és igen akár páromat is, szívesen kipróbálná milyen. Persze mindent előre megbeszélnénk, menekülőszó stb
Tehát nem arra a véres szadista verésre gondolok, inkább olyan esne jól hogy mindketten meg vagyunk kötözve vagy bilincselve és úgy kell kielégítenünk egymást utasításokra.
okt. 31. 18:40
11/12 De La Cruse 

válasza:

válasza:9 / 10
Szerinted a BDSM-et fikáztam?
Neked bari már reszeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!