Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők -áltslánosságban- miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők -áltslánosságban- miért nem olyan kíváncsiak, mint mi?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, és engem nagyon szokott érdekelni hogy a csajok mit hogy látnak, mi tetszik nekik, mire vágynak, mi és hogyan legjobb nekik

A nők nem igazán kérdeznek úgy mélyebben. Akkor se, ha már párkapcsolatban vannak. Legtöbb csak ritkán kezdeményez, aztán csodálkozik ha én ezt nehezményezem. Ekkor jönnek a kifogások.

okt. 31. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Más dolgok érdeklik vagy máshogy szerzik meg az információt. Mindenki kíváncsi mindenre.
okt. 31. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
76%

visszafogott viselkedésre nevelik őket már kislány kortól kezdve, amit nagyobb korban, felnőtt korban pluszban megerősít, hogy kábé bármilyen szexuális színezetű dologért megkaphatják a közönséges vagy a r.bis jelzőt.

de egyébként ha vagányabb csajok közt ismerkedsz, akkor kevésbé lesznek ilyen problémáid. de a vagányabb csajoktól a srácok egy része teljesen összefossa magát.

illetve ott a másik út, hogy melletted, mint megértő és támogató, egyúttal jó fej és izgalmas partner mellett, idővel oldódik és egyre inkább rájön, hogy nem is olyan jókislány ő. (egyébként simán az életkor előrehaladtával is végbemegy hasonló). de egy kapcsolatnál nem lehet arra bazírozni, hogy a másik az évek alatt majd szépen megváltozik melletted.

okt. 31. 21:33
 3/3 he84 ***** válasza:
74%
Nem minden nő nem kíváncsi, avagy nem minden nő rejti el. Én például olyan nő vagyok, aki olykor kíváncsi erre-arra, főleg ha a másik nem túl félénk és nem túl titkolózós. Többször kezdeményezek is, ezzel nincs baja a barátomnak, néha még szereti is, ám ő is szokott kezdeményezni.
nov. 1. 00:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!