KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » LĂĄnyok, zavarna titeket ha a...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Lányok, zavarna titeket ha a pasitoknak csak 11cm lenne a 🍆? Szakítanátok emiatt vele?

Figyelt kérdés

okt. 31. 21:30
 1/9 anonim ***** vĂĄlasza:
27%
össze se jönnĂ©k vele, ĂĄltalĂĄban elƑbb lĂĄtom a pĂ©niszĂ©t, mint összejövök vele
okt. 31. 21:36
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/9 anonim ***** vĂĄlasza:
90%
AzĂ©rt ennĂ©l a mĂ©retnĂ©l mĂĄr kell bƱvĂ©szkedni, de ha amĂșgy minden rendben Ă©s lĂĄtom azt is, hogy benne van vmi plusz jĂĄtĂ©kszer bevetĂ©sĂ©ben Ă©s az önbizalma is rendben van, akkor szerintem nem lenne vĂĄlĂłok.
okt. 31. 22:04
 3/9 anonim ***** vĂĄlasza:
90%

Nekem 12cm.sajnos,nem is találok ez miatt nƑt magamnak mindenki elutasít megaláz!

Emellett vagy inkĂĄbb ez miatt elĂ©ggĂ© perverz is vagyok,de ezekre se talĂĄlok partnert,Ășgyhogy nem egyszerƱ ilyen mĂ©rettel az Ă©let!47F

okt. 31. 23:01
 4/9 anonim ***** vĂĄlasza:
78%

Nem zavarna, ha jĂČl tudja hasznĂĄlni.

Kis bohĂČccal is lehet nagy cirkuszt csinĂĄlni.

nov. 1. 00:50
 5/9 anonim ***** vĂĄlasza:
85%
Ha a pasim, és szeretem, akkor nem. Kivéve ha nyalni és ujjazni se tud
nov. 1. 02:00
 6/9 anonim ***** vĂĄlasza:
30%

Az ilyen 11 cm-es pasikat csak Tesconak hĂ­vom. "A legkisebb is szĂĄmĂ­t." Ă­gy felejtƑs az ilyen mĂ©rttel rendelkezƑ "csƑdör". Nem hiszek abban, hogy a kis bohĂłccal is lehet nagy cirkusz csinĂĄlni.

Nem jĂĄrok randizni mĂ©rƑszalaggal, de ami kicsi az kicsi. Nincs mit szĂ©pĂ­teni rajta.

nov. 1. 04:36
 7/9 anonim ***** vĂĄlasza:
85%

Van szexpartnerem pont ekkora mérettel és piszkosul jól érzem magam vele.

MielƑtt nekem esnùtek honnan tudom mekkora, hát onnan hogy emlegetette már párszor.

nov. 1. 05:21
 8/9 anonim ***** vĂĄlasza:
72%
4es!pont ilyen nƑt keresek aki Ă­gy gondolkodik mint te,de mĂĄr több mint kĂ©t Ă©ve semmi,csak az elutasĂ­tĂĄs mint pĂ©ldĂĄul a 6os kommentelƑ!(3mas voltam)
nov. 1. 08:49
 9/9 anonim ***** vĂĄlasza:
70%
Volt ilyen. Sot talan nem volt meg a 11 se. Elfogadtam mert szerettem.
nov. 1. 14:36

Tovåbbi kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!