Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feküdtetek már le haverotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feküdtetek már le haverotok csajával?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy történt? Mennyire volt jó haverotok? Hogy történt? Rájött a spanotok, csaja szakításkor a képébe vágta? Ment rá barátság vagy ilyesmi? Vagy soha nem derült ki? Jó volt? Ő mászott rátok vagy fordítva? Sztorit pls.

nov. 1. 02:12
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
47%
Aha
nov. 1. 04:11
 2/36 anonim ***** válasza:
75%
Történt ilyen, hogy sportcsapattársak közül megdugták a barátnőmet. Nem azonnal derült ki, hanem idővel. Barátság illetve a csapategység nem ment rá szerencsére(nem volt bomlasztó hatású), mert a mai napig összetart a csapat. A lányok meg egy idő után eltűntek/felszívódtak meg máshová költöztek, másik városba vagy országba.
nov. 1. 04:29
 3/36 anonim ***** válasza:
42%
Igen de az ő az én barátom is volt
nov. 1. 05:13
 4/36 anonim ***** válasza:
79%
nem
nov. 1. 05:58
 5/36 anonim ***** válasza:
47%
Igen.
nov. 1. 06:01
 6/36 anonim ***** válasza:
82%
Volt ilyen. A haverom beszélte rá a csaját, és nézte is ahogy csináljuk.
nov. 1. 06:09
 7/36 anonim ***** válasza:
28%
Anyukájával csak.
nov. 1. 06:26
 8/36 anonim ***** válasza:
57%

Igen.

Rendszeresen ősszejártam velük, este pizzászóban ettünk, de a haverom mindíg kicsit lekezelően viselkedett a lánnyal. A csaj mindíg lenge nyári ruhákbn, melltartó nélkül mászkált. Aztán ott előttem egyszer elege lett a csajnak és mondta a haveromnak, hogy na szia, elég volt és elment a csaj. A haverom meg röhögött és mondta, hogy neki úgyis mindegy volt. Másnap is mentem be este a pizzázóba, jött a csaj is a haverom meg nem. Mi meg a csajjal gyorsan be a kocsimba és már mentünk is hozzá. Nagyon nagyon szétszedtük egymást a csajjal reggelig, jó volt. Aztán még két hónapig szó szerint minden nap este szétdugtuk magunkat a csajjal.

nov. 1. 06:51
 9/36 anonim ***** válasza:
68%

#8!

Fantáziadús gondolataid vannak. Kovi örülne neked.

nov. 1. 07:03
 10/36 anonim ***** válasza:
75%

Még a sajátommal se.

Mivel se haverom se csajom

nov. 1. 10:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!