Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feküdtetek már le haverotok csajával?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogy történt? Mennyire volt jó haverotok? Hogy történt? Rájött a spanotok, csaja szakításkor a képébe vágta? Ment rá barátság vagy ilyesmi? Vagy soha nem derült ki? Jó volt? Ő mászott rátok vagy fordítva? Sztorit pls.nov. 1. 02:12
11/36 anonim 

válasza:

válasza:Nem, nem is tennék ilyet. Bár 18-19 éves korom körül egyik legjobb haveromnak a csajával azért elég sokat flörtöltünk. Utólag érzem, hogy elég gáz volt, de a csaj is adta alám a lovat, és eléggé be is jött. De szerencsére nem történt semmi, aztán szakitottak ők is.
12/36 anonim 

válasza:

válasza:Igen. :D
Egy felületes "haveromnak" egy egész nyáron át élvezgettem tele a csaját. :D
Egy tahó a gyerek amúgy, néha felém is voltak tök lekezelő beszólásai.
A mai napig nem tudja, úgy voltam vele ha legközelebb lesz egy tahó beszólása felém, akkor megkérdezem tőle milyen érzés az a gondolat hogy az akkori csibéjébe egy liter spermát pumpáltam, utána meg ő azt a csajt nyalta ki? De egy ideje normálisabb a srác, nem volt alkalmam ellőni ezt a dolgot neki. :D :D :D
15/36 A kérdező kommentje:
12-es nagy király vagy :D Tömjed még szerintem. De amúgy csak milyen alkat, hogy ilyenekbe van?
nov. 1. 18:49
16/36 Misticboy 

válasza:

válasza:Igen, de ott volt a haverom is. Igazából ők dobták föl, hogy száljak be. Nagyon jó volt. Nagyon sexy csajszi. Szolid visszafogottnak gondoltam. De kiderült, hogy nem mindig az. Kiváncsi volt milyen két pasival. Olyan jól sikerült hogy kb havi 1 el rendszeressé vált. 18f
17/36 A kérdező kommentje:
Utolsó túp jó, hogy igaz legyen.
nov. 2. 21:21
18/36 anonim 

válasza:

válasza:Te komolyan elhiszed, hogy gyk tele van ilyen komoly arcokkal?🤣
A legtöbbje valami incel hülyegyerek a vágyaival, p.ncit meg max akkor látott, mikor született
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!