Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért panaszkodnak itt sokan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért panaszkodnak itt sokan, hogy nagy farokkal fáj a szex?

Figyelt kérdés

Igaz, hogy a vaginaméretek is különbözőek és igaz, hogy valakinek kisebb, valakinek nagyobb, viszont az izgalom hatására rengeteget tudnak tágulni.

Szerintem ha valami “nem fér be”, az az esetek nagy részében, inkább a felizgultság és az előjáték hibája, mint a méreté.

Hogy látjátok?

nov. 1. 09:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
54%
Maradjunk annyiban, h ritka a nagyfarok, ez a veszély nem igen áll fenn!😄
nov. 1. 14:36
 22/26 anonim ***** válasza:
18%

dehogy hugyozikbe a fájdalomtól :) jó ég, itt egyesek tényleg semmit nem tudnak a nőkről. meg tényleg soha nem voltak nővel. csak van egy elképzelése vagy mit tudom én. amit a filmekben lát meg esetleg olvas. de semmi személyes tapasztalat. azért ez elszomorító

egy nő úgy meg tud lovagolni egy nagy vastag f@szt mintha az élete múlna rajta, meg képes akkorát élvezni hogy majd elájul. de hát mindegy. a hogy a mondás is tartja aki nem hiszi járjon utána

nov. 1. 14:43
 23/26 anonim ***** válasza:
81%

#22.

Pont te írsz olyanokat amit a filmekben látni. Ott vannak nagy, vastag farkak, amit begyógyszerezve tudnak meglovagolni a lányok. Nyílvan nagyon élvezetes nekik.

Való életben szerinted mindenkinek 18-20/6cm mint itt a gyk pasik 80%-ának? 😅

nov. 1. 14:47
 24/26 anonim ***** válasza:

itt a gyk pasik 80%-ának pont hogy kicsi mini meg bébi kukija van :) pont azért járnak ide tüntetni. meg kiadni a mérgüket, a sérelmüket. na és persze a nő gyűlöletüket. mert persze ne feledkezünk meg arról sem, van bőven :)

mert azért a férfiak nagy részének van normálisan mérete

nov. 1. 14:53
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Tök mind1 hogy meg tudja lovagolni vagy nem, mert nem élvezetesebb a nagyobb sem, semmi előnye nincs a nagynak, csak hátránya lehet ha túl hosszú. Ezt nő munkatársaktól tudom. A másik, hogy 16cm feletti méret már ritka is.
nov. 1. 14:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Akkor nézd meg a hasonló kérdesek alatt milyen méreteket írnak. 16-20+cm az átlag. Páran irnak 10-14cm.

nov. 1. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!