Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodnak itt sokan, hogy nagy farokkal fáj a szex?
Igaz, hogy a vaginaméretek is különbözőek és igaz, hogy valakinek kisebb, valakinek nagyobb, viszont az izgalom hatására rengeteget tudnak tágulni.
Szerintem ha valami “nem fér be”, az az esetek nagy részében, inkább a felizgultság és az előjáték hibája, mint a méreté.
Hogy látjátok?

válasza:

válasza:dehogy hugyozikbe a fájdalomtól :) jó ég, itt egyesek tényleg semmit nem tudnak a nőkről. meg tényleg soha nem voltak nővel. csak van egy elképzelése vagy mit tudom én. amit a filmekben lát meg esetleg olvas. de semmi személyes tapasztalat. azért ez elszomorító
egy nő úgy meg tud lovagolni egy nagy vastag f@szt mintha az élete múlna rajta, meg képes akkorát élvezni hogy majd elájul. de hát mindegy. a hogy a mondás is tartja aki nem hiszi járjon utána

válasza:#22.
Pont te írsz olyanokat amit a filmekben látni. Ott vannak nagy, vastag farkak, amit begyógyszerezve tudnak meglovagolni a lányok. Nyílvan nagyon élvezetes nekik.
Való életben szerinted mindenkinek 18-20/6cm mint itt a gyk pasik 80%-ának? 😅

válasza:itt a gyk pasik 80%-ának pont hogy kicsi mini meg bébi kukija van :) pont azért járnak ide tüntetni. meg kiadni a mérgüket, a sérelmüket. na és persze a nő gyűlöletüket. mert persze ne feledkezünk meg arról sem, van bőven :)
mert azért a férfiak nagy részének van normálisan mérete

válasza:

válasza:#24
Akkor nézd meg a hasonló kérdesek alatt milyen méreteket írnak. 16-20+cm az átlag. Páran irnak 10-14cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!