Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy 12 centis péniszen, vagy egy 16 centis péniszen esik jobban lovagolni? Melyik mérethez, melyik egyéb póz illik jobban??
Figyelt kérdés
nov. 2. 09:11
1/12 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem te magad is tudod a választ, nem értem mire jó hergelni a másikat.
2/12 anonim 

válasza:

válasza:lovagolni minél nagyobb a farok annál jobb
3/12 anonim 

válasza:

válasza:16, egyértelmű. 12 az max akkor jó, ha vastag.
4/12 anonim 

válasza:

válasza:Szexre a nagy, szolgànak a kicsi is jó.
5/12 anonim 

válasza:

válasza:Én a 18centin szeretek lovagolni. Pontozzatok le lúzerek...
6/12 anonim 

válasza:

válasza:Amelyik normális.
Lehet 30 centis ló farka is, ha fogatlan cigánygyerekek.
Meg lehet 12 centis is, hogyha normális és nem a farkát meregeti, hanem használja.
8/12 anonim 

válasza:

válasza:A #6-osnál a pont, a nők nem farkan lovagolnak hanem a pasin akihez vonzódnak!
9/12 anonim 

válasza:

válasza:De azért minden nap többször megkell ezt kérdezni.
Kérdező, és te olyat veszel elő amilyet a csaj szeretne???
10/12 anonim 

válasza:

válasza:Páromé 12 13 cm. És nekem kicsi. Vastagságra átlagos. Nem a legjobb. Többre vágynék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!