Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Nyilván nem dísznek.
Azért, hogy használják rajtam.
32/N
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Azért, hogy az anno slendrián módon felszerelt földgázcső megfelelő módon legyen rögzítve a házam falához.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem vettem én, a rendőr erőszakolta rám.
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Nehogy sima borbilinccsel kenyeztessem az asszonyt, erezze, hogy ez faj, ha tolem kapja a bilincset.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Mert szeretek megbilincselve lenni. Szeretem, amikor rajtam kattan és szeretem sokáig viselni.
Emiatt több bilicset vettem már. Amikor meglátok egy izgalmas darabot, ami erősen korlátoz, azt megveszem.
Amikor már sok van otthon, a dominámnak szoktam ajándékozni, mert ott jobban ki van használva. Más rosszfiúk és lányok és élvezhetik, ami jár nekik. Én meg kezdem újra a gyűjtögetést.
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Én nagyon szeretem az Amerikai Black boxba kéz bilincs rakva majd egy derék lánchoz rögzítve és lábbilincs hozzá
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Azért hogy használjuk? Sokakkal izgalmasabb mivel a tudat hogy nem tudsz belőle szabadulni az jobban felizgat. Csak sajna nyomot tud hagyni de az a legkisebb baj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!