Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerül nektek mindig időben lehúzni a gumit még az orgazmus előtt?
Nem gáz ha nem mindig sikerül nekem időben?
Van hogy sikerül kihúznom és már gyors húznám le róla de közbe már elindult belőlem.
A méretem se kicsi így kicsit nehezebb időben lehúznom róla mielőtt jön.
Jobban szeretek a gumin kívülre élvezni de szerintem ezzel nem vagyok egyedül,főleg hogy barátnőm is szereti ha rá élvezek.
Vannak nektek olyan módszerek amik beváltak és időben sikerül még élvezés előtt lehúzni a gumit?

válasza:Nem érted a kérdést ahogy látom.
Hogy jön ide most az orális témázás??
Az aktusról volt szó.

válasza:Nem úgy tűnik hogy érted.
Ez miért is lenne segítség nekem aktusnál amiket te írsz??
Azért mert őt kielégítem meg ő is engem attól még aktusnál a gumit hogy tudnám időben lehúzni?

válasza:19:43
Nagyon poénos vagy ugye tudod?

válasza:Miért nem megszakítással védekeztek akkor?
Vagy hiteleken jön az, hogy mikor hova akarsz élvezni?

válasza:Lehet le kene vagni a nagy farkadbol es konnyebb lenne lehuzni.
Amugy vicces, hogy ugy irod a "mereted se kicsi", mintha szamitana h 12 cm vagy 22 cm gumilehuzas szempontjabol. Ha a bokadat verdesne, akkor megertenem.
Egyebkent #1 nem irt hulyeseget, ha nagyon megcsinaltad anyukat, akkor lehuzod a gumit, mielott meg jonne a feherarany a farkadbol, jol megdugod a szajat gumi nelkul es utana akar a pokot is kiloheted a sarokbol, mert nem a gumiban landolnak.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!