Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sikerül nektek mindig időben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerül nektek mindig időben lehúzni a gumit még az orgazmus előtt?

Figyelt kérdés

Nem gáz ha nem mindig sikerül nekem időben?

Van hogy sikerül kihúznom és már gyors húznám le róla de közbe már elindult belőlem.

A méretem se kicsi így kicsit nehezebb időben lehúznom róla mielőtt jön.

Jobban szeretek a gumin kívülre élvezni de szerintem ezzel nem vagyok egyedül,főleg hogy barátnőm is szereti ha rá élvezek.

Vannak nektek olyan módszerek amik beváltak és időben sikerül még élvezés előtt lehúzni a gumit?

nov. 2. 19:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem lenne egyszerűbb megoldás, ha először kielégítenéd a párod, utána lerendezne kézzel és/vagy orálisan? Akkor nem kellene a gumival szórakozni.
nov. 2. 19:20
 2/14 A kérdező kommentje:

Nem érted a kérdést ahogy látom.

Hogy jön ide most az orális témázás??

Az aktusról volt szó.

nov. 2. 19:26
 3/14 anonim ***** válasza:
52%
De, értem a kérdést, az aktus végén szeretnéd levenni a gumit, mielőtt elélvezel. Ezért írtam azt hogy először elégítsd ki a párod, utána meg ő téged. Mit nem értesz ezen?
nov. 2. 19:33
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem úgy tűnik hogy érted.

Ez miért is lenne segítség nekem aktusnál amiket te írsz??

Azért mert őt kielégítem meg ő is engem attól még aktusnál a gumit hogy tudnám időben lehúzni?

nov. 2. 19:41
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
Mért akarod lehúzni? Akkor értelmetlen használni
nov. 2. 19:43
 6/14 A kérdező kommentje:

19:43

Nagyon poénos vagy ugye tudod?

nov. 2. 19:52
 7/14 anonim ***** válasza:
17%

Miért nem megszakítással védekeztek akkor?

Vagy hiteleken jön az, hogy mikor hova akarsz élvezni?

nov. 2. 19:53
 8/14 anonim ***** válasza:
48%

Lehet le kene vagni a nagy farkadbol es konnyebb lenne lehuzni.

Amugy vicces, hogy ugy irod a "mereted se kicsi", mintha szamitana h 12 cm vagy 22 cm gumilehuzas szempontjabol. Ha a bokadat verdesne, akkor megertenem.

Egyebkent #1 nem irt hulyeseget, ha nagyon megcsinaltad anyukat, akkor lehuzod a gumit, mielott meg jonne a feherarany a farkadbol, jol megdugod a szajat gumi nelkul es utana akar a pokot is kiloheted a sarokbol, mert nem a gumiban landolnak.

nov. 2. 19:57
 9/14 anonim ***** válasza:
90%
nálam is az lenne a megoldás h a csaj kézzel vagy szájjal fejezni be neked ha ö már elment
nov. 2. 21:23
 10/14 anonim ***** válasza:
88%
Az itt a gond, hogy a mérete nagy, de ami a fejében van az meg kicsi 🤷🏽‍♂️
nov. 2. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!