Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, mi lenne a reakciòtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi lenne a reakciòtok ha kiderülne a nőnek nagyobb szexuális étvágya van mint nektek?

Figyelt kérdés
nov. 2. 21:42
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
92%
Meglepődnék, mert az ritka, de volt olyan barátnőm akinek nagyon magas libidója volt.
nov. 2. 21:43
 2/28 anonim ***** válasza:
83%

hát eddig 2 pasi volt az aki lelépet mert nem bírta, 1-et meg én vágtam ki pár hét után - szintén ebből az okból

jelenleg a férjem mellett vagy 1 szeretőm és sokat járunk swingerbe - ott ismertem meg és hálistennek elég nyitott minden ilyenre

nov. 2. 21:51
 3/28 anonim ***** válasza:
55%
Lelépnék magamtól, mert tapasztalataim szerint az ilyen nők mindig félremennek.
nov. 2. 21:55
 4/28 anonim ***** válasza:
81%
Kerdes miben merül ez ki. Mert nekem is eleg magas 😄
nov. 2. 22:00
 5/28 BohócKolbász ***** válasza:
83%
Nem mindegy hogy kíváncsibb, vagy több szexre van igénye. Előbbinél én van amit - most jelenleg - nem tudnék elképzelni. De lehet rá tudna venni. Több szex iránti vágy esetén egy bizonyos mennyiségig én szerintem tudnék aktívabb lenni.
nov. 2. 22:02
 6/28 anonim ***** válasza:

Mennyi a napi, vagy heti átlag?

nov. 2. 22:18
 7/28 anonim ***** válasza:
52%

Ha jó a kapcsolat, valszeg lehet megoldást találni kisebb eltérésre. Ha valaki mondjuk napi 4-5 menetet igényel, akkor azt nehéz lesz folyamatosan teljesíteni. #2 válaszoló megoldotta.

Mekkora a nagy étvágy? Legyél kicsit konkrétabb.

nov. 2. 22:25
 8/28 anonim ***** válasza:
52%
Minden nőnek nagyobb, mint nekem, nekem jelenleg heti 1x is elég lenne, nagyon aszexnek érzem magam. De nem voltam mindig ilyen.
nov. 2. 22:25
 9/28 anonim ***** válasza:
90%

Amelyik pasi azt írja hogy nem téma az nem találkozott ilyen nővel.

Halál. Max 1 hónap és kikészülsz.

nov. 2. 22:28
 10/28 anonim ***** válasza:
88%
Mindig is egy ilyen nő volt az álmom. Aztán mikor a második menet után még akart volna további kettőt én pont nem bírtam. Önálló nő módjára autóba ült és elment máshoz még 2 menetre.
nov. 2. 22:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!