Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha eddig mindenki mondta,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eddig mindenki mondta, hogy szép farkam van akkor csak szerencsém volt vagy vannak abszolút értékek?

Figyelt kérdés

Az eddigi három barátnőmnek nagyon bejött, de egy időben többször is jártam lingam masszázsra és ott volt, hogy kérdezte a csaj, hogy volt-e már barátnőm? - Mert ezzel nem okoznék csalódást. Csak jófejek akartak lenni vagy tényleg lehet benne valami?

Lányok, számotokra milyen az álomfarok?

nov. 2. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Barátom! Álljon az a cerka keményen és elolvadnak a nők. Az enyém is szép és képzeld, a kor haladtával csak én csúnyulok, az ott lent semmit sem változik! Az eddigi tizenvalahány nőm meg volt vele elégedve vele.
nov. 2. 23:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sosem csak a farok szamit! Ha megvan az osszkep okes ha meg nincs akkor barmilyen lehet a cerka.
nov. 3. 06:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik legérthetetlenebb kollektív lepontozás, amibe valaha belefutottam.

nov. 3. 07:52
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Párizsban a méterrúd meg a kilós súly mellett ott van az etalon Farok is. A szépség mértékegysége az Fh (az ógörög fhasz szóból ered), az etalon fallosz 100Fh-s.
nov. 3. 08:12
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
Szóval elmentél egy fizetős k.vához amelyik pénzért kifejte a bréd és megdicsérte, tyűűűűűűűha 😀 Megdicséri az összes kuncsaftét, mert azt akarja visszamenjenek még hozzá (pénzt költeni).
nov. 3. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!