Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten gyakran előfordul hogy fiatal csinos lányok(prostik) odamennek a fiúkhoz hogy "szia, nem szeretnél semmit?Franciát?Sexet?
Figyelt kérdés
nov. 3. 01:19
11/41 anonim 

válasza:

válasza:Jól írják fent, odamennek, de nem a csinos lányok hanem a legalja k.rvák, "szia sietsz / szex?" mondattal. A jó csajok lakáson nyomják.
12/41 anonim 

válasza:

válasza:Hozzám mindig úgy jönnek, hogy "Szia, mizu? Jól vagy?" majd válasz után megkérdezik, hogy "Nem megyünk el valahova?"
13/41 anonim 

válasza:

válasza:Előfordul, 8-kerben leginkább bizonyos részein.
15/41 anonim 

válasza:

válasza:Csinos lányok nagy része hirdet a beszamolok és a rosszlányokos oldalon és lakáson szexel a vendégekkel.
16/41 anonim 

válasza:

válasza:A váci utcában , velem is volt , úgy voltam feelöltözve mint egy idióta , hawaii- ing , félcipő , ing félig kigombolva , napszemüveg. Szerintem külfölsldinek nézett , nagyjból annyit kérdezett angolul : Hello mister! Nem akarsz társaságot , mire én meglepődve magyarul motyogtam valami kb mi a fene szöveget , erre gyorsan tovább ment.
17/41 anonim 

válasza:

válasza:16# ez nyáron éjjel volt vagy nappal?
18/41 anonim 

válasza:

válasza:#16 vagyok , 3-4 éve volt annyiraynem emlekszem - olyan 17-18 h lehetett.
19/41 anonim 

válasza:

válasza:#16-És még annyi , hogy egy 25 körüli csinos ápolt nagyon jól öltözött lány volt. Sajnálom hogy nem tudtam élni a lehetőséggel , bár biztos lett volna vagy 50.000 ft akkor , vagy akár 80.000.
20/41 A kérdező kommentje:
A temahoz kapcsolodik hogy az milyen izgato amikor a korhazban egy fiatal csinos nover odajon hozzad es azt mondja hogy "jon a kuuuuup" vagy azt hogy "popsiba jon a kuuuuuup"
Hasonlo elmeny?
nov. 3. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!